Продовжиться тиждень напруженою квадратурою Венери та Урану. Цей аспект принесе поривчастість почуттів у романтичній сфері, імпульсивність вчинків і безконтрольну схильність до пристрастей.

Події, які відбуватимуться наступного тижня січня, дозволятимуть Близнюкам, Дівам, Водоліям та Козерогам вирішити проблеми у бізнесі. Розпочати реалізацію нових вдалих проектів зможуть Стрільці та Риби, особливо, якщо сфера їхньої діяльності – мистецтво, медицина чи наука.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Вдалі обставини цього тижня у житті Овнів стосуються розширення ваших інтелектуальних горизонтів, розвитку нових навичок та пошуку нового досвіду. Спілкування активізується, на вас градом посипляться інформація та думки різних людей. Хоча успіх не звалиться до вас з неба, він вельми ймовірний у таких сферах діяльності, як вища освіта, літературна творчість, реклама та право. Бізнес процвітає, а якщо підприємство займається розпродажами або розташоване по сусідству з вашим будинком, то краще. Атмосфера, в якій ви знаходитесь, буде пронизана веселістю та добродушністю. Ймовірно більш активне спілкування з братами, сестрами та сусідами, а також удача, пов'язана з ними.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Цей тиждень характеризується можливостями для особистого розвитку та життєвої активності, проте неможливо передбачити, яку форму вони набудуть і в якому напрямку виявляться. Якщо дозволять обставини, цей потенціал може призвести до появи дітей. Крім того, це може означати успіх у таких сферах, як вища освіта, підвищення кваліфікації чи розвиток комерційного підприємства. Тільці можуть піднятися ще на один щабель соціальних сходів або досягти більш високого професійного становища. Якщо негативні фактори не знищать сприятливий потенціал цього періоду, обставини спонукають вас прагнути тих чи інших особистих досягнень і наповнять впевненістю в успіху.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Інформація, ідеї та діяльність, пов'язана з цим тижнем, слугують досягненню особистої влади Близнюків. Наприклад, ви можете отримати інструкції або розробити стратегію, що стосується дієти та фізичної форми, яка дозволить вам набути більш суворого контролю над своїм тілом. Інформація та діяльність також пов'язані з фінансами та інвестиціями, організацією та методами роботи, а також з розвитком самодисципліни. Коли астрологічні обставини складаються подібно до цього тижня, ви можете зібрати цінну інформацію або вирушити в подорож з цілями, пов'язаними з освітою та дослідженнями.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Раків цього тижня можуть виникнути принципові розбіжності з оточуючими різних міркувань. Тому вам слід зрозуміло і тактовно роз'яснити свою позицію, даючи при цьому зрозуміти оточуючим, що вони мають право мати власну думку. Імовірність виникнення розбіжностей може викликати напруженість у взаєминах, але навряд чи спровокує серйозні сварки. В атмосфері взаємної поваги ситуація швидко вирішиться без шкоди для вашої особистості та самолюбства. Уникайте перебільшувати свою значущість у компаніях, дозвольте оточуючим зробити перший крок. Якщо вони лестять вам, обсипають компліментами або пропонують керівний пост, постарайтеся реагувати якомога скромніше. З іншого боку, якщо вони завдають вам образ, заперечують проти вашої присутності або сумніваються у ваших можливостях, найефективнішою стратегією буде така ж різка відповідь.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Левам слід очікувати на отримання або відправлення хороших звісток або запрошень. Крім того, можна успішно зав'язати ділові відносини та створити спільні підприємства. Збори та групові обговорення стануть особливо приємними. Спілкування буде безперешкодним: ви достеменно знаєте, що саме і коли слід говорити. Можливо, у вас виникне бажання написати любовний лист, роман, пісню, поему чи біографічний нарис, крім того, ви будете самі із задоволенням читати подібний матеріал. Успіх можливий у багатьох сферах, у тому числі у зв'язках із громадськістю, у громадській діяльності, консультаціях, юридичних питаннях, дебатах та переговорах. Крім того, можна досягти успіху в комерційній діяльності, пов'язаній з предметами розкоші, книгами, дизайном, пристроєм інтер'єрів.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Дів найкраще визначити цей тиждень виразом "боротьба між представниками протилежної статі". Пристрасті випливають на поверхню, найневинніший флірт чи жест здатний спровокувати агресивну реакцію. Цілком ймовірно втручання ревнивих жінок. Світське спілкування навряд чи пройде успішно. Стурбована і агресивна енергія, що супроводжує цей період, є непереборною силою, що породжує хаос. Бурхливе спілкування найчастіше буває бажаним, але в даному випадку будь-яка вечірка може закінчитися сваркою. Комфортні засоби пересування чи готелі або недоступні, або неприпустимі. Це найнесприятливіший час для хірургічних операцій, особливо в галузі косметичної хірургії. Перевтома при спробі покращити фізичну форму і через інші напружені види діяльності може мати серйозні наслідки.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Терезів цього тижня шлях до досягнення заповітних бажань усіяний перешкодами. Можливо, ви станете виявляти неприпустиму екстравагантність. Час буде витрачено безцільно та безрезультатно. Нетерпіння у разі відсутності миттєвої винагороди невідповідно до ситуації – це характерна риса подібного розташування планет по відношенню до вашого зодіакального знака. Якщо ж негайна винагорода буде отримана на вашу вимогу, ви не оціните те, що отримали, або неправильно розпорядіться ним. Хоч би якою була ситуація, не варто давати волі емоціям. Здавалося б, ви докладаєте достатньо старань і берете на себе всі необхідні емоційні зобов'язання, щоб зробити оточуючих щасливими, але марно. Продовжуйте йти вперед - і ви досягнете здійснення своїх задумів.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Інформація та ідеї призводять до неправильних дій – або тому, що сама інформація є хибною, або через її неправильне тлумачення. У вас виникне бажання вислухати вказівки та зробити навпаки. Або після того, як ви точно виконаєте всі розпорядження, з'ясується, що ви повинні були зробити зворотне. Так чи інакше, результати роботи не принесуть радості та успіху. Ви будете схильні діяти надто поспішно або упускати важливі подробиці, що спричинить небажані наслідки. Цей період несприятливий для купівлі або продажу автомобіля, електротехніки та механічного обладнання, не варто також починати поїздку.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ви прагнете неземної краси або насолод, за нинішніх обставин ви зможете знайти їх, реалізм і буденність підуть на задній план. Містика, витонченість, одухотвореність, розкутість підсвідомості будуть супроводжувати вас у нинішніх астрологічних умовах. Тепер саме час дати волю уяві. Лицемірство і лестощі дуже характерні для цього періоду. Ваш артистичний темперамент та абстрактне мислення розвиваються. Можливо, оточуючі вважають, що ви надто відірвані від дійсності – а може, вам просто важко порозумітися з ними? Це не має значення, оскільки справа прийме сприятливий оборот у будь-якому випадку.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не намагайтеся цього тижня покладатися на логіку чи ясність мислення. Інформація та ідеї будуть невловимими, оманливими та навіть небезпечними. Спробуйте прийняти мудре рішення – інакше досягти істини неможливо. Можливо, ви не зрозумієте оточуючих або вони не зрозуміють, що ви маєте на увазі. Цей період несприятливий для подорожей у воді та ділових угод. Можливі проблеми у сфері духовних пошуків. Ви можете випробувати жалість до себе та розпач через особисту втрату чи розчарування. Намагайтеся не залазити у борги і не позичати гроші. У цей час вам як ніколи потрібні обачність та обережність у думках та своїх вчинках.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На вас чекають нетрадиційні партнерські відносини, в які ви вступите з власної ініціативи або з ініціативи зацікавлених осіб. Романтичні або світські контакти можуть спонукати вас вдатися до допомоги нестандартних методів для досягнення найпересічніших цілей. Громадське життя в цей період може пробудити у вас спрагу рівності та прагнення нав'язати оточуючим подібні погляди. Якщо негативні обставини не знищать потенціал цього дивовижного періоду, він стане напрочуд сприятливим для зміцнення дружніх зв'язків та координації групової діяльності. Можливо, ви вважаєте найбільш привабливими людей, які мають славу в суспільстві незвичайними або ексцентричними.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня цілком ймовірні стреси, пов'язані з отриманням інформації, ідеями чи спілкуванням. Вас може образити критика на вашу адресу. Навіть якщо вона не спрямована особисто на вас, ви приймете її на свій рахунок. Коли розстановка небесних сил складається подібним чином до вашого зодіакального знака, ті, хто дає вам інструкції або вказівки, повинні бути обережні, щоб не викликати у вас думки про посягання на вашу владу. З іншого боку, якщо ви не дозволите вашому егоїзму та впертості проникнути у сферу ідей, методів та інформації, терпіння допоможе подолати всі перешкоди та успішно завершити ваші плани.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на січень 2024 для всіх знаків Зодіаку: повернення колишніх Водолеїв, доля Львів та старт Овнів.