В ОАЕ оштрафувалиа 100 тисяч дирхамів (1 млн гривень) Максима Галкіна, а Вєрці Сердючці (Андрію Данилку) заборонили в'їзд до країни за антиросійські висловлювання на концерті

Про це пишуть російські ЗМІ.

Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста
Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста

В Департамент туризму та комерційного маркетингу Дубая потрапив запис із виступу Галкіна в Дубаї 2023-го року.

На концерті пролунала фраза "Слава Україні", що держорган нагляду розцінив як "розпалювання міжнаціонального конфлікту".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Російські ЗМІ пишуть про те, що йому виписали штраф у 100 тисяч дирхамів (1 млн гривень). Однак не йдеться про те, що йому заборонили в'їхзд до країни.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

А ось Андрію Данилку, який на виступах завжи принижує путіна та його диктоторську політику, ще й начебто заборонили відвідувати ОАЕ.

"Сердючка на корпоративі в 2022-му встиг вивалити купку антиросійського", — йдеться в повідомленні.

За інформацією росіян, Данилко призначили штраф і назавжди заборонили в'їзд до ОАЕ .

Втім варто враховувати, щро не пропагандисти часто брешуть у своїх новинах, а тому така іноформація може не відповідати дійсності.

Максим Галкін, скріншот із відео
Максим Галкін, скріншот із відео

В той же час сам артист ніяк не коментував своє "покарання".

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Максим Галкін разом з Аллою Борисівною виїхали з росії та засудили криваву політику путіна.

Жителів боліт дуже дратує позиція артиста і вони постійно намагаються зачепити Галкіна у коментарях соціальних мереж, однак він не збирається відмовлятися від своїх слів.

Нагадаємо, колишню дружина зрадника Юрія Бардаша співачка Luna попередила українських мам: "Погляньте на Жорика"

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві на концерті співали пісню присвячену "вагнерівцям": Місяць тягав по сцені прапор України

Знай.ua писав, "Я жінка": зрадниця Ані Лорак скаржиться пропагандистам на українців