Оля Цибульська, вдома українська співачка вирішила порадувати українців та розмістила відомості про різні види пофігізму.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram на яку підписано чимало шанувальників, артистка розповіла про три види пофігізму, але українці доповнили список ще дотепнішими видами.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

[quote author=" - розповіла Оля, супроводжуючи слова діями. Є три види пофігізму. Кольоровий – коли тобі все фіолетово. Геометричний – коли тобі паралельно. І музичний – коли тобі барабаном, [/quote]

Так на відео вона погладила мішуру фіолетового кольору, не влізла з картиною у двері і постукала дитячою іграшкою — барабаном.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

У коментарях додали ще кілька видів, серед яких найбільше лайків отримав "органічний пофігізм, коли тобі запах".

"Ще ізотермічний, коли ні холодно, ні спекотно", "А як же органічний коли тобі запах", "К - комбо, тому що всі три разом", "У мене фігуристий. Тому що мені по фі*у", "О, ще два згадала, цитрусовий, коли тобі апельсиново і кольоровий смішніше, ніж у фільмі, фіолетово в смужку", "Ви неймовірна", - написали у коментарях.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Цибульська хотіла піти на фронт, але психолог зупинив:"Наговорила мені купу...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська показала, що робить це, поки чоловік не в кімнаті - один халатик:"Я зараз покажу, як я...".

Так само стало відомо, що Оля Цибульська розповіла про свій інтимний нюанс - любить довше: " Або добре одразу, або злазь".