Вибоїни на дорогах Індії, з яких часто сміються місцеві жителі, врятували життя 80-річного чоловіка на ім'я Даршан Сінгх Брар.

Про цей незвичайний випадок повідомляє видання NDTV. Коли лікарі констатували смерть Брара, його тіло везли додому в машині швидкої допомоги, щоби провести похорон.

Ремонт дороги у Закарпатській області, скріншот
Ремонт дороги у Закарпатській області, скріншот

Родичі вже зібралися та приготували все, що необхідно для кремації. Однак коли автомобіль різко наїхав у вибоїну, 80-річний чоловік раптово "ожив".

Онук, який їхав з ним у кареті "швидкої", помітив рух руки дідуся і відчув пульс. Він попросив водія терміново відвезти Брара до лікарні, де медики констатували, що він живий. Наразі 80-річний чоловік із хворим серцем перебуває у вкрай тяжкому стані під наглядом лікарів. Сім'я називає його спасіння дивом і сподівається на одужання.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter
Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter

Історія Брара продемонструвала, що іноді погані дороги можуть мати зворотний позитивний ефект і навіть урятувати життя. Хоча в Україні, звичайно, хотілося б, щоб після війни цю проблему вирішували якнайшвидше.

Головне, щоб ями не спричиняли ДТП та автокатастроф з великою кількістю жертв.

Нагадаємо, "яке свіже повітря": чоловік раптово помер після виписки з лікарні, але медики навіть не намагалися йому допомогти

Як повідомляв "Знай.uа",жінка "оглухла" через надмірну роботу і тепер не може чути тільки чоловіків: випадок 1 на 13 тисяч

Знай.uа писав, жінка з Тасманії завоювала перше місце за найпотворніший" газон: "Це був найдивніший конкурс..."