Відома українська модель, блогер та переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова дуже любить показувати своїм фанатам різні яскраві кадри з життя, зізналася, що раз на місяць депресує.

Даша Ульянова продовжує активно спілкуватися у соціальних мережах зі своїми подругами та шанувальниками.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

Якось у сториз Instagram Даша показала, що її може засмутити. Вона розмістила невелике відео, на якому написала, чого у кожній із нас ховається.

Даша розповіла, що раз на місяць вона влаштовує собі "накручування". Дівчина розмістила сумне фото та поділилася потаємним. Як виявилось, Дашу також занурює творчий процес.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Коли довго себе не накручувала. "Я товста", "у всіх діти, а у тебе немає", "всі змінюють, і він теж", "Старість не за горами"

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

За красунею спостерігає понад 283 тисячі людей, Даша обожнює переодягатися та перетворюватися на нові образи. Нещодавно дівчина потрапила під хейт через фігуру, хтось у коментарях назвав її як холодець, хоча Даша постійно займається з тренером.

Нагадаємо, що Даша Ульянова з "Холостяк-10" зізналася, що робить це вдома, українки не оцінили: "Не вистачає терпіння".

Раніше ми повідомляли, що переможниця "Холостяка" Даша Ульянова закликала не відкладати життя на "після війни": "Як часто ви...?".

Так само стало відомо, що переможницю шоу "Холостяк" Дашу Ульянову знайшли в центрі міста всю червону: "Висіти десь".