Netflix представляє новий шедевр від Гая Річі, який, як і його попередник, обіцяє заплутані інтриги, свіжі трюки та нестримний смак пригод. Сюжет нового серіалу "Джентльмени" буде своєрідним продовженням світу, знайомого глядачам за однойменним фільмом 2020 року.

Незважаючи на зміну персонажів, "Джентльмени" обіцяють зберегти той самий смак і стиль, який полюбився шанувальникам, повідомляє NME.

Основним героєм серіалу стане Едді Холстед, молода людина з великою спадщиною, яка стикається з несподіваними зв'язками з наркоімперією Міккі Пірсона.

Гай Річі знову піднімає ставки, зайнявши крісло режисера та сценариста. Ведучий художник сучасного кінематографа, він повертає глядачів у свій світ, наповнений зухвалим стилем, яскравими персонажами та несподіваними поворотами. Від "Великого куша" до "Гніву людського", Річі знає, як створити захоплюючу динаміку.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Головну роль отримав Тео Джеймс, відомий з трилогії "Дивергенти", а також Кая Скоделаріо, відома з "Того, хто біжить у лабіринті".

Кая Скоделаріо грає роль Сьюзі Гласс, модної та безжальної доньки Боббі, яка займається повсякденною роботою з наркотиками,

Згідно з анонсом від Netflix, прем'єра всіх 8 серій цього серіалу запланована на березень 2024 року.

А ми нагадуємо, Іккінг та Беззубик знову повернуться на екрани: хто зіграє в новому ремейку "Як приручити дракона"

Крім того, Знай.ua повідомляв, шанувальників серіалу "Дуже дивні справи" приголомшили новиною про фінальний сезон