Правоохоронні органи на Одещині розслідують підпал дорогого автомобіля, скоєний через борги із зарплати.

Інцидент стався вночі 14 січня в Орлівці, Ізмаїльському районі. Там спалахнув Mercedes-Benz Vito. Спочатку припускали один варіант розвитку подій, але згодом виявилось, що все зовсім не так.

Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS
Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS

"Початковою версією була несправність проводки, але подальша перевірка показала, що це був підпал", - заявляють поліцейські.

Поліція встановила, що автомобіль належав місцевому мешканцю. У нього працював і проживав чоловік із Могилів-Подільського району Вінницької області, якого розшукують у рідній області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Роботодавець не розрахувався із найманим працівником за виконану роботу. Через борги із зарплати українець помстився роботодавцю радикальним способом, завдавши чималих матеріальних збитків. Інцидент ще раз доводить важливість своєчасної оплати праці та дотримання трудових прав найманих робітників, щоб не бути "покараними", як у цьому випадку.

У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція
У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція

Як виявилося, правопорушника незабаром просто відпустили під особисте зобов'язання. Можливо, у майбутньому він порадує й інших своїх роботодавців, але не подарунком під ялинку, а феєрверком, використовуючи їхнє особисте майно.

Нагадаємо, очевидні та неочевидні права громадян у процесі затримання: як вести себе в складній ситуації

Як повідомляв "Знай.uа", можна "влетіти" на гроші: без якогось документа не варто сідати за кермо

Знай.uа писав, українець трохи не поплатився життям за бажання заощадити в Польщі: копи з'явилися вчасно