Гарік, відомий своїми шансонними хітами, включаючи "Скрипаль в законі" і "Блатний", розповів про свій минулий досвід роботи в медицині, зазначивши, що його унікальні здібності як музиканта можуть стати у нагоді більше, ніж медичні навички.

Гарік Кричевський, став на позицію лави запасних, заявивши, що військові мають воювати, а співаки – співати. В інтерв'ю артист поділився поглядом на свою можливу роль в армії, наголошуючи, що його досвід у медицині залишиться в минулому.

Гарик Кричевский / фото: Instagram
Гарик Кричевский / фото: Instagram

Визнавши, що вже понад 30 років не працює за своєю спеціальністю, Кричевський сказав, що не знадобився б на службі.

"Коли почалася війна, я ще був призовного віку. Напевно, мене б мобілізували як військового медика. Але мені здається, що я як музикант приніс би більше користі країні, ніж як лікар, – зазначає Гарік

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Гарік Кричевський, фото: Instagram
Гарік Кричевський, фото: Instagram

Зате він запропонував "броню" для артистів, щоб ті могли приносити більше користі країні через свої концерти:

"Артист повинен працювати. Йому не треба заважати. Будь моя воля, я б усім відомим артистам дав "броню", тому що вони принесуть набагато більше користі своїми концертами, у тому числі і для діаспори, яка дуже сумує за батьківщиною. Артист завжди має бути артистом”, – сказав він.

Раніше ми писали про те, що Гарік Кричевський опинився на сцені з молоденькою красунею, разом із п'ятьма роками: "Поза конкуренцією"

Крім того, Знай.ua повідомляв, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова розповіла, які у неї проблеми у житті: "Я товста"