Відома українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка нещодавно розлучилася із хайповим блогером Олександром Волошиним втрапила у скандал, пов'язаний із благодійність. Дівчина пообіцяла волонтерці прислати допомогу для військових, однак замість цього відправила жінці пакет із "огризками" від декількох свічок.

Про це повідомив український блогер Богдан Беспалов.

Богдан Беспалов. Фото: скрін відео
Богдан Беспалов. Фото: скрін відео

Справа у тому, що блогерка опублікувала відео, в якому повідомила про те, що в неї є залишки свічок, які вона хоче передати волонтерам, які займаються виготовленням розпалювачів для наших бійців.

До менеджерки Ані звернулась волонтер з невеличкого села Вікторія Кушнір, яка вже тривалий час передає ЗСУ не тільки розпалювачі, а й їжу, свічки та все що робить їх життя більш кращим.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Скандал із Анною Трнічер. Фото скріншот з Instagram
Скандал із Анною Трінчер. Фото скріншот з Youtube

У результаті Вікторії прийшла велика коробка, в якій було лише декілька недопалків від свічок.

Волонтерку, яка ледь не щодня відправляє нашим захисникам сотні кілограмів допомоги, обурив вчнок блогерки із кількамільйонною аудиторією.

Жінка розповіла про те, що з її села майже кожен збирає по копійочці на фронт, і свій вклад навіть роблять бабусі із мізерною пенсією.

Скандал із Анною Трнічер. Фото скріншот з Youtube
Скандал із Анною Трінчер. Фото скріншот з Youtube

Відео, де Вікторія розповідає про цю історію вмить поширилось мережею.

Блогер Беспалов вважає, що блогерка могла допомогти волонтерці значно більше, адже має величезну аудиторію, де підписники також могли б внести свою часточку у перемогу, якби Аня публічно розповіла про добру справу, якою займається Вікторія.

"Одна справа маленькі донати це коли звичайна людина, звичайний українець робить все що в його силах, а з іношого боку блогер мільйонник, який міг би зробити сторіз: "Друзі я збираю посилку, давайте об'єднаємось, хто може і скільки, допоможіть"", - зазначає він.

Нагадаємо, історію закінчено: Анна Тринчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Як повідомляв "Знай.uа", Анна Трінчер пропіарила кринжового нардепа Дмитрука, який любить московських попів

Знай.uа писав, "Бісять правильні люди...": Волошин накинувся на Єфросинину після інтерв'ю з Трінчер