Всесвітньо відомий репер самостійно займався дизайном зубних протезів. У зірки репу понад мільйон "зелених" боргів, проте на нові зуби він віддав багато сотень тисяч.

Так, 46-річний американський репер Каньє Вест знову змусив таблоїди говорити про себе після того, як замінив свої натуральні зуби на титанові протези, загальна вартість яких оцінюється в $850 тисяч (близько 32 млн гривень).

Про це вже написав британський таблоїд Daily Mail, а ось сам Каньє встиг запостити фото у Stories Instagram.

Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram
Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram

Музикант у соцмережі похизувався своєю новою посмішкою і порівняв себе з одним із лиходіїв франшизи про Джеймса Бонда, який лякав глядачів схожими зубами.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram
Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram

За словами джерела, дизайн протезів придумав сам Каньє, і вони - "дорожчі за діаманти". Встановив їх доктор Томас Коннеллі у Беверлі-Хіллз разом із Наокі Хаяші, головним зубним техніком.

Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram
Stories Каньє Веста, скріншот: Instagram

"Нам було приємно працювати на кожному етапі процесу. Його бачення створення унікального мистецтва виходить за межі стоматологічного прогресу. Поєднання його бачення із стоматологічною наукою створило новий епічний образ!" - розповів Коннелі.

Фото: Getty Images | Канье Уэст
Фото: Getty Images | Канье Уэст

Ще в 2010 році репер продемонстрував ведучій ток-шоу Еллен ДеДженерес блискучі діаманти та золоті імплантати, які, як він стверджував, замінили йому всю нижню низку зубів.

"Я просто думав, що діаманти крутіше… Це дійсно мої справжні зуби. Я замінив нижній ряд зубів", – заявляв він.

Каньє витратив майже мільйон доларів на зуби, проте заборгував податків на $1 035 126, включаючи податки на бізнес та нерухомість. Через несплату борг продовжує зростати.

Минулого місяця стало відомо, що нерухомість на березі океану в Малібу, куплена Уестом за 57 мільйонів доларів у вересні 2021 року, виставляється на продаж на 4 мільйони доларів дешевше.

Нагадаємо, Хейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".

Раніше повідомлялося, суд оголосив вирок у справі Біллі Айліш: тепер не наблизиться ближче, ніж на 100.

Також, Біллі Айліш засікли з 31-річним коханим із The Neighbourhood: скритність не допомогла.