Зоряний шеф-кухар Джеймі Олівер у віці 48 років зіткнувся із серйозними проблемами зі спиною. В інтерв'ю виданню The Sunday Times він зізнався: "Я тільки починаю повертатися до нормальних тренувань після того, як < /span>". протягом чотирьох років пережив три вивихи міжхребцевих дисків.

Причиною травми став напружений графік роботи кулінара. Джеймі розповів, що були періоди, коли він міг вистояти на ногах всього 40 секунд.

Джеймі Олівер, скріншот: YouTube
Джеймі Олівер, скріншот: YouTube

Однак згодом навчився долати біль за допомогою лікарів - як тільки відчуває дискомфорт, відразу йде на прийом, де йому "встромляють в спину величезну голку".

Нагадаємо, що усунення міжхребцевого диска – це порушення нормального становища хребців одне щодо одного. Це спричиняє сильний біль через тиск на нерви. Дискомфорт зазвичай проходить після відпочинку, легких тренувань та знеболювальних.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Розповідаючи про свій розпорядок, Джеймі зазначив, що прокидається о 4:30 ранку і починає день із тренувань із особистим тренером перед роботою. Шеф повертається додому приблизно о 8:30 та намагається приготувати вечерю для сім'ї за 15 хвилин. Він відчуває, що в наш час "мистецтво кулінарії" помалу відмирає.

Джеймі Олівер, скріншот: Youtube
Джеймі Олівер, скріншот: Youtube

Тим не менш, незважаючи на складнощі, він не залишає улюблену справу і продовжує радувати шанувальників смачними стравами та цікавими рецептами.

Нагадаємо, відома акторка розповіла, як потрапила до психіатричної лікарні

Як повідомляв "Знай.uа", 30-річна тітка живе в стилі "грудничка", витрачаючи щомісяця по 11 тисяч гривень на підгузки

Знай.ua писав, жінка "оглухла" через надмірну роботу і тепер не може чути тільки чоловіків: випадок 1 на 13 тисяч