Відома українська актриса, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Ірина Сопонару поділилася чарівною та спокусливою фотографією, де вона позує біля дзеркала з оголеним животом та у мереживному топі.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

При цьому артистка зосереджено розглядає свою фігуру.

Зважаючи на все, кадр випадково спіймав фотограф, який також працював із легендою шоу "Танці зі зірками" Катериною Кухар, Ганною Саліванчук із "Жіночого кварталу" та багатьма іншими знаменитостями. Саме її Сопонару і відзначила у публікації, а ще зізналася, що дуже сумує.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

[quote author=""]"Miss U" - зворушливо написала вона.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Шанувальники теж не марнували часу і завалили компліментами гумористку. Під гарячим знімком зібралося багато коментарів про те, яка гарна постать у Ірини Сопонару.

Один із передплатників навіть згадав її коханого із ситкому "Однажды під полтавою", якого грає Ткач. За його словами, Юрко збожеволіє, коли побачить Яринку в такому образі.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала вечірку із сестрою: "Гарно жити не заборониш".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару поділилася, як вони з нареченим британцем ділять бюджет та витрати: "Він мені платить оренду".

Так само стало відомо, що Ірина Сопонару зізналася, що через війну зробила це з волоссям: "Намагаюся зайвий раз не чіпати".