Тиждень розпочнеться з глобального переходу Венери на знак Козерога — ця подія принесе деяку стриманість у прояві своїх почуттів та реалістичну переоцінку міжособистісних стосунків.

Романтичні зв'язки з великою часткою ймовірності стануть довгостроковими і призведуть до офіційних шлюбів. Повня в знаку Лева 25 січня може спровокувати зайву екстравагантність та надмірну щедрість.

Овен

Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest
Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest

Цього тижня спілкування для Овнів не принесе емоційного задоволення. Будьте готові почути думки та ідеї, протилежні вашим. Спроби залагодити становище створять деякі проблеми. Зміна планів спричинить збій у роботі. Вам доведеться займатися діяльністю, яка не узгоджується з вашою колишньою роботою. Навіть дотримуючись вказівок, ви можете дійти небажаного результату. Можна чекати зустрічей з людьми та ситуацій, які на кожному кроці перешкоджають вашому прогресу – у буквальному чи переносному значенні слова.

Телець

Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest
Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ваша популярність зростає. Можливо, у вас виникне бажання посилити свою привабливість чи прикрасити будинок. Якщо вам пощастить, ви знайдете людину, яка допоможе вам у цих починаннях. Вам захочеться бувати в суспільстві, де ви демонструватимете рідкісне дружелюбність. "Романтичний" та "чуттєвий" – ще два прикметники, які підходять для опису вашого настрою. Гармонія та мир у сім'ї зміцняться. Це підходящий період для сімейних розваг та початку домашніх справ. Вечеря у затишній обстановці, в компанії гарних людей підніме ваш дух. Ви вдачливі, ви можете опинитися в сприятливій ситуації, якщо слідуватимете своїм інстинктам та інтуїції, а не покладатися повністю на сухі та холодні факти.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цього тижня Близнюкам необхідно пам'ятати про небезпеку ілюзій та обманів, які сприяють відриву від реальності. Не можна з точністю передбачити, що саме станеться, але, мабуть, людей, які пропонують фантастичні плани або намагаються захопити вас своїми фанатичними ідеями, слід уникати за будь-яку ціну. Ще одна бентежна можливість – схильність користуватися жалістю до себе та почуттям провини як приводами для зловживання наркотиками чи алкоголем. Якщо ви не зможете подолати цю схильність, наслідки можуть виявитися серйозними. Цей період є надзвичайно несприятливим для далеких подорожей по воді або над нею.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Протягом цього тижня прагнемо максимально простих рішень. Ви отримаєте безліч ідей та інформації, але здебільшого вони будуть повторювати один одного, і ви дарма витратите час. Можлива поломка ліній зв'язку. Устаткування ламається саме в той момент, коли ви його потребуєте найбільше, а покупка або доставка нового затягується. Намагайтеся уважно вникати у всі пункти контрактів, навіть надруковані дрібним шрифтом, та підраховувати здачу за грошових угод. Плануючи подорож, ви зіткнетеся з перешкодою. Незважаючи на необхідність подолання багатьох перешкод, успіх цілком можливий. Головне – продовжувати рухатися вперед.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Левам зірки цього тижня пророкують можливі серйозні розбіжності. Те, що буде сказано або зроблено в абсолютно невинному контексті або завдяки безтурботності, сколихне давні спогади, глибокі пристрасті, гнів і досаду. Пам'ятайте про таку небезпеку і тримайте себе в руках – це допоможе вам впоратися з ситуацією, як би вона не склалася. Наприклад, не варто навмисне суперечити людям або прагнути викликати їхню заздрість, оскільки вона напевно послужить сигналом до удару у відповідь. Якщо нешкідливі (або не настільки нешкідливі) жести з боку оточуючих викликали у вас вибух внутрішнього протесту, ви багато чого досягнете, якщо зумієте прийняти виклик і спрямувати негативну енергію на здійснення конструктивних цілей.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цього тижня люди та ситуації, з якими зіткнуться Діви, надають вам шанс активізувати свою громадську діяльність, встановити партнерські та інші контакти, привнести в життя романтику, придбати гарні та розкішні речі, посилити власну привабливість. Поява такої можливості (або створення її власними зусиллями) залежить у цьому випадку від вашого бажання активніше спілкуватися з оточуючими. Нинішній партнер або союзник може дати вам шанс покращити своє соціальне становище або досягти більшого успіху. Крім того, цей період сприятливий для вирішення юридичних та дипломатичних питань, укладання контрактів та інших угод.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терезам цього тижня доведеться боротися з суперечливими думками, великою кількістю чи нестачею інформації та іншими прикрими перешкодами. Відчувши тяжкість у шлунку, просто зробіть глибокий вдих, розслабтеся, терпляче розберіться на суті проблеми і продовжуйте рухатися вперед. Перш ніж залишити будинок або офіс, подумки підготуйтеся до пробок або інших затримок транспорту – особистого та громадського. Можливо, якийсь проект не вдасться завершити вчасно. Дуже ймовірна втрата ключів, книг та важливих паперів. Дбайливо згадайте свої дії – і ви знайдете втрачене. Незважаючи на те, що всі розклади підуть шкереберть і плани доведеться змінювати в останню хвилину, вам вдасться багато чого досягти.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Скорпіонів цього тижня буде нелегко дотримуватися вказівок чи розпоряджень. Спроби засвоїти інформацію також будуть скрутними, хоча не обов'язково призведуть до невдачі. Ви можете дійти вірного висновку, використовуючи навіть недостовірну інформацію, або помилитися у висновку та, проте, виконати роботу задовільно. Цей період несприятливий для пошуків правих і винних, оскільки, за великим рахунком, це не матиме значення. Незважаючи на всі труднощі, намагайтеся міркувати якомога логічніше. Інтуїція та інстинкти можуть диктувати одні умови, тоді як факти вказують на зовсім інші. Цей період несприятливий для ділових угод та подорожей водою і над нею.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Романтична і приємна атмосфера поштивих манер і доброзичливості, характерна для Стрільців цього тижня, дає шанс покращити якість вашого життя та насолодитися нею. Зоряна обстановка надає можливість висловити свої почуття по відношенню до коханого, чоловіка, членів сім'ї, друзів, дітей. Співпраця та примирливі жести з вашого боку можуть призвести до покращення взаємин із родичами. Ситуація, що склалася, може сприяти посиленню вашої привабливості та гармонії в сімейному житті, дружнім вечерям у вашому будинку, удосконаленню дієти, зміцненню здоров'я та набуттю фізичної привабливості.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Інформація, ідеї та діяльність можуть увійти в суперечність із структурами, традиціями та організаціями, ретельно вибудованими Козерогами. Негативне ставлення оточуючих стосується вашого становища чи досвіду. Подорожі раптово припиняються, а оточуючі не приносять вам добрих звісток і не кажуть того, що ви хотіли б від них почути. Те, що ви прочитаєте чи почуєте, не відповідає вашому колишньому досвіду. Найефективніше вирішення проблеми - ставитися до всього, що відбувається філософськи. Не поспішайте заводити суперечки через протилежні думки або суперечливі відомості. Безрадісні або неприємні ситуації можуть вирішитися самі собою, а ви напевно станете мудрішими, переживши їх.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Спостереження за оточуючими, особливо в компанії, допоможе Водоліям зрозуміти, що мають на увазі під "мовою жестів" або "мовою тіла". Нюанси людських взаємин стануть очевидними, а ви скористаєтеся ними у своїх цілях. Люди потягнуться до вас, якщо ви продемонструєте самодостатність, але не зарозумілість і не снобізм, а випромінюватимете ауру самовладання та стриманості. Цього тижня виникне шанс відплатити за минулі невдачі. Хоча поручитися за те, що ви знайдете контроль над тим, що було втрачено в минулому, або перетворите минулу невдачу на успіх, неможливо, ви можете досягти достатньо позитивних результатів.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У інформації та ідеях, які ви представляєте чи отримуєте, є напруженість. Ви так одержимі прагненням, нав'язати оточуючим свою думку, що відмовляєтесь слухати їх; крім того, оточуючі можуть спробувати маніпулювати вашими ідеями у своїх інтересах. Це не найкращий час для прояву оригінального мислення та вільного обміну думками. Страх перед втратою або розкраданням інформації набуває у цей період параноїдальної форми. Усе це ускладнює життя, оскільки вплив цього періоду може виявлятися й у дрібницях. Наприклад, якщо ви запрошені на вечерю і вам сподобалося якесь блюдо, не намагайтеся просити у господині рецепт його приготування. Якщо ж господарем у подібній ситуації ви опинитеся ви, то, швидше за все, зробите аналогічно.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на січень 2024 для всіх знаків Зодіаку: повернення колишніх Водолеїв, доля Львів та старт Овнів.