Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська часто розміщує для своєї аудиторії нові публікації в соцмережі Instagram.

Оля Цибульська згадала неприємну історію, яка сталася з нею далекого 2019 року. Тоді вона стала жертвою автовикрадачів, але все закінчилося добре - машину Toyota повернули власниці через два тижні, але через стільки років це все ще її переслідує.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Справа в тому, що тоді всі сили були задіяні для пошуку машини знаменитості. Вона просила допомоги у своєї великої аудиторії та історія швидко розлетілася просторами інтернету. Її допомогли, але машину з обліку не зняли.

Ось уже чотири роки Цибульська їздить транспортом, який нібито розшукується. Більше того, через це співачка тепер знає кожного поліцейського, оскільки часто зустрічається з ними через те, що вони зупиняють машину. З одним з них вона показала фото в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Але ситуація дуже її веселить, і жодної краплі не засмучує.

"Я досі знайомлюся з усіма поліцейськими, тому що машину не зняли з розшуку", - написала артистка.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Нагадаємо, що Оля Цибульська навчила українців тонкощам з іграшками: "Тобі по барабану".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська хотіла піти на фронт, але психолог зупинив: " Наговорила мені купу...".

Так само стало відомо, що Оля Цибульська показала, що робить це, поки чоловік не в кімнаті - один халатик: "Я зараз покажу, як я...".