Пародист Юрій Великий показав нову роботу, де зіграв лукашенка. Історія, яку підготував Юрій, стосувалася нової розробки білоруської аптечки.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, в якій іконка замість турнікету подорожник з баночкою зі слиною, а також багаторазовий бинт, презерватив на випадок, якщо першу допомогу надаватиме кадувальник, і чорний пакет.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

У відео, Великий Лукашенко довго шукає, як виглядає аптечка, яку розробили економні генії на противагу натовській аптечці, і дістає пакет-мийку.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Він показує, що нового поклали до аптечки російським солдатам. Бінт багаторазового використання, в порвану упаковку, значок, презерватив, листя подорожника і кілька баночок зі слиною, щоб приклеювати. Також аптечка укомплектована фотографією Лукашенка, за словами коміка, щоб зігрівати та прикладати до ран. Зрештою, лукашенко попрощався з "глядачами" розпакування:

Ну все, до наступних обсерів - сказав гуморист.

У коментарях подякували Юрієві за шедевральну пародію на лукашенка.

"Як завжди, валяюся", "Геніально!!! чекаю з нетерпінням наступного варіанта ", "Юрію, вам би повнометражне кіно зняти про лукашенка! Ви топ", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Квартал 95 висміяли мешканців окупованого Скадовська: "Плюнули в душу".

Раніше ми повідомляли, що друзі Зеленського знайшли та вивели ще одного двійника володимира путіна: " Пройшов би без кастингу та виборів".