Артистка, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна, яка запам'яталася українцям за гнучкість, шикарну фігуру та дорослі танці на жердині, поміряла на себе новий образ із ріжками.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram зірка показала себе в новому образі, одягнувши на голову демонічні роги.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua
Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

І хоча вираз обличчя красуні був наймилішим, у коментарі до фото Катерина написала "I hate rf", що означає "я ненавиджу Росії".

Дівчина-гумористка, яка до війни завжди радувала українців своїми планами та мріями, з початку війни долучалася до волонтерства, і в Instagram поститься болючі фото із руйнуваннями, людськими втратами, які принесла російська федерація в Україну. Як і кожному українцю, зіркам важко впоратися із виснажливими емоціями 2 роками війни.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше Катя публікувала фото з рожевими вушками, але після трагедій, які тривають щодня, дівчина змінила образ.

У коментарях підбадьорили Катю коментарями:

"Вже наставили роги?", "Наймиліший демон, якого я коли-небудь бачила", "Так ось яка ви насправді", "Ух яка, Маліфісента не потрапляє", " ;Ооо знайомі гори", "Ох, цей погляд", " Така зайка, - написали в коментарях українці.

Нагадаємо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" дорвалася до пілота-винищувача: "Тож привітали".

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" не збирається зупинятися на відвертих танці: "Мені запропонували зробити...".