Китайський Новий рік, інша назва Чунь цзе (що означає свято весни) є найголовнішим святом для китайського та інших східних народів.

Дату Китайського Нового року визначають за місячним календарем. Він відзначається в другий молодик після зимового сонцестояння. 2024-го свято випадає на 10 лютого.

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest
Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

Як зазначають астрологи, деяким знакам Зодіаку пощастить найбільше. Фахівці китайської астрології склали гороскоп на 2024 рік для всіх символів.

Кому китайський Новий рік принесе багатство та удачу:

Пацюк

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Для них рік пройде під щасливою зіркою, тому представникам цього знака слід очікувати процвітання та удачі. У той же час, щоб отримати добрий результат, доведеться докласти певних зусиль. Однак щедрі плоди точно потішать.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock

Бик

Для них цей рік буде вдалим для просування кар'єрними сходами. Винагорода не забариться, якщо продемонструвати начальству і колегам свою надійність. Однак слід утриматися від руйнівних емоцій, таких як образа чи непотрібна впертість.

Тигр

Для цього знака настає рік кармічних розрахунків. За гідне і справедливе життя чекайте на винагороду, зокрема, удачу та різні досягнення. В іншому випадку - неприємна розплата у вигляді травм, втрат і навіть пограбування.

Кролик

Народженим у рік Кролика надається можливість розслабитися та відновити сили. Бажання поглибити знання дозволить із головою поринути у те саме навчання, яке давно відкладали, та значно підвищити рівень кваліфікації у професійній сфері. Повністю довіртеся своїм відчуттям та використовуйте можливості побути наодинці із собою, прислухатися до внутрішнього стану. Цього року виникне пекуче бажання змін у способі життя. Дійте - все вийде. Баланс роботи та відпочинку, режим дня та харчування дозволить зміцнити здоров'я та покращити якість життя.

Дракон

Рік, наповнений неймовірними можливостями розширення та розвитку, очікується у народжених під заступництвом Дракона. З перших тижнів року вас закрутить кругообіг подій у всіх сферах життя. Обов'язково розробте чіткий план дій - так ви все встигнете і підкорите вершини, які видалися недосяжними. Робіть ставку на найамбіційніші та багатообіцяючі ідеї. Через творчу енергію, яка буде з надлишком, та активні дії ви обов'язково реалізуєте свої ідеї, а результати перевершать очікування.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos

Змія

Цього року у вас чудова нагода сяяти на п'єдесталі слави. На вас чекає дуже сприятливий період для розвитку особистого бренду. Найкраща стратегія – відкинути сумніви та виходити у публічність. Протягом року сміливо використовуйте свою мудрість, внутрішню силу та неймовірний інтелект.

Кінь

Їм радять виявити працьовитість та наполегливість. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшою буде винагорода. Особливих успіхів слід очікувати у роботі та у бізнесі. Це ідеальний час для пошуку додаткового заробітку та вкладення грошей.

Вівця

Щедро ділитесь знаннями та отримайте визнання. Велика ймовірність стати переможцем у номінаціях серед видатних експертів та здобути впливових покровителів. Дайте свободу амбіціям – 2024 ідеально підходить вам для реалізації креативних ідей. Однак, у робочих справах готуйтеся виявляти твердість та наполягати на своїх рішеннях. Ви подолаєте будь-які перешкоди, якщо покажете наполегливість та аргументуєте свої позиції.

Мавпа

Цього року вони зможуть нарешті видихнути з полегшенням та насолодитися життям. Новий рік принесе представникам цього знаку успіх у справах та відносинах. У той же час слід стежити за своїм здоров'ям та репутацією.

Веселі знаки Зодіаку. Фото: youtube
Веселі знаки Зодіаку. Фото: youtube

Півень

Цього року краще відмовитись від грандіозних планів. Найкраще присвятити цей період собі. В результаті ви отримаєте чимало нових вражень, а також обдурите неприємності, які можуть переслідувати вас цього року.

Собака

Ви відкриєте у собі нові здібності та таланти, про які навіть не підозрювали. Присвятіть цей рік розкриттю свого потенціалу. Досліджуйте нові знання, проявляйте креативність, пробуйте нові хобі, творчість, види спорту – мабуть, нове заняття захопить вас настільки, що стане новою професією. Ідеальний період, щоб глибоко розібратися в собі, вибудувати довгострокову стратегію розвитку. Рік Дракона принесе вам незвичайну спрагу до подорожей, мандрівок, можлива навіть зміна місця проживання.

Свиня

Цього року їм везтиме практично з усього. Хоча рік і принесе певні неприємності, все ж таки вони будуть не надто великими і принесуть швидше досвід, ніж збитки та руйнування. У той же час не варто нехтувати своїм здоров'ям.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на січень 2024 для всіх знаків Зодіаку: повернення колишніх Водолеїв, доля Львів та старт Овнів.