Перша леді України Олена Зеленська поділилася спостереженнями щодо того, як змінився характер її чоловіка, Президента Володимира Зеленського за час війни.

В ефірі національного телемарафону вона зазначила, що президент став цілеспрямованим і водночас сентиментальним.

Олександра Зеленська з батьками, скріншот: Youtube
Олександра Зеленська з батьками, скріншот: Youtube

На думку Олени Зеленської, у чоловіка посилилися такі риси, як наполегливість і навіть упертість, рішучість та стійкість.

"Ці риси важливі завжди і будь-якій людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни – вони дуже важливі", - додала вона.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Водночас Зеленська наголосила, що Володимир став більш чутливим до простих речей та проявів уваги від рідних. Зокрема, це відбувається через те, що йому не вистачає звичайного спілкування з сім'єю та дітьми, він дуже цінує проведення часу з ними.

"Тому його можна порадувати зараз дрібницею, яка пов'язана з дітьми", - заявляє Олена.

Олександра Зеленська, фото: radiotrek
Олександра Зеленська, фото: radiotrek

На її думку, для чоловіка зараз дуже багато значать фотографії сина чи слова дочки, надіслані йому. Раніше він не був таким чутливим. А зараз це справді його емоційно торкається.

Нагадаємо, 19-річна дочка Зеленського змінилася до невпізнанності: з татом як дві краплі води

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Володимира Зеленського завела собі хлопця, це шокувало обох батьків: "Що робити. Більше не маленька"

Знай.uа писав, Олена Зеленська прийшла на будівництво, але не в робочому комбінезоні: красуня порадувала цибулею