Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Другого тижня лютого, коли буде обстріл, знайте, що він буде дуже жорстоким і дуже небезпечним. Тому, будь ласка, бережіть себе, вживайте заздалегідь всіх необхідних заходів, зберіть цінні документи, все, що вам необхідно, тримайте їх у тривожній валізці, щоб ви швидко могли залишити своє житло при такій атаці. І ось цей приліт, який буде, 100% потрапляння буде у якусь адміністративну будівлю Києва.

До речі, те, що буде утиск влади на першому тижні, це все-таки стосується не всієї України, це більше стосується місцевої київської влади, я ж прогноз на Київ роблю. Тому це може говорити ще про те, що буде утиск якихось прав саме місцевій владі, які у них там департаменти є, хто їх очолює, мер міста, у чомусь їх посунуть, у їхніх повноваженнях, щось у них відберуть, на що вони розраховували.

Ви знаєте, як часто зараз виходять люди на мітинги з вимогами припинити щось будувати, щось лагодити і перерахувати ці гроші військовим. Скоріш за все люди своїми вимогами на першому тижні чогось доб'ються, влада буде защемлена і буде змушена проводити не свої рішення, а те, що їх змусять робити, інше, чого їм не дуже хочеться.

Далі точаться у владі конфлікти. У київській владі будуть скандали, вони сваритимуться один з одним. Тобто буде дуже-дуже конфліктна ситуація і у владі всередині, і у влади з народом. Дуже неприємний конфлікт, який за собою поведе розкриття ланцюжка фактів, якихось досліджень і якихось викриттів. Щось розслідуватимуть.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що принесе світу Плутон у знаку Водолія.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи готуються росіяни захопити Київ.