Американська компанія-виробник ісландського йогурту Siggi's Dairy оголосила незвичайний конкурс із цікавою винагородою.

10 тисяч доларів для тих, хто зможе повністю відмовитись від смартфона на цілий місяць. Мета конкурсу – продемонструвати людям переваги "цифрової детоксикації" та спростити їхнє життя на початку Нового року. Адже відмова від гаджетів допомагає позбутися відволікаючих факторів і зосередитися на головному. Про це повідомляє USA Today.

Смартфон, скріншот: YouTube
Смартфон, скріншот: YouTube

На жаль, на українців цей конкурс не поширюється. Взяти участь зможе будь-який громадянин США старше 18 років. Від них вимагали заповнити онлайн-форму із зазначенням контактних даних та надіслати листа, чому саме ця людина потребує детоксикації від гаджетів.

15 лютого журі визначить переможців. Вони отримають комплект корисних речей для "offline" життя: спецчохол для телефону, старомодний розкладний апарат, сім-карту із передоплаченим пакетом та запас смачного йогурту Siggi's на 3 місяці. Ну і гроші, звісно ж.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Смартфон, скріншот: YouTube
Смартфон, скріншот: YouTube

Siggi's Dairy спеціалізується на виробництві ісландського йогурту скир – густого та поживного кисломолочного продукту, що містить у 3-4 рази більше білка, ніж звичайні йогурти.

Скір відрізняється щільною консистенцією, солодкуватим смаком і має властивості як йогурту, так і сиру одночасно.

Нагадаємо, такого сома навряд чи зустрінеш: вчені показали рибу, що "бігає" землею

Як повідомляв "Знай.uа", у Сибіру прокидаються "зомбі-віруси": нова пандемія може забрати мільйони життів

Знай.ua писав, пенсіонерка потрапила до Книги Рекордів Гіннесса, застрягши в ліфті не на день і навіть не на два