Новий вигляд найтатуйованішої мами Великобританії, Меліси Слоан, викликав справжній "шок" у своїх дітей. 46-річна жінка з Уельсу, яка почала татуювати своє обличчя понад 10 років тому, вирішила змінити свою зовнішність.

Меліса, самозвана "наркоманка" татуювань, за всі ці роки піддала своє тіло 800 таким штукам, розповідає Daily Star.

Меліса Слоан: скрін із соцмережі
Меліса Слоан: скрін із соцмережі

Через них її раніше звільнили з роботи і продовжують відмовляють у прийомі на нову. Меліссі заборонили відвідування тату-салонів, оголосивши, що її обличчя "неможливе виправити", та обмежили доступ до пабів. Вона також не може з'являтися у школі, де навчаються її діти.

Однак, незважаючи на обурення та відхилення з боку суспільства, жінка продовжувала вносити зміни до свого стилю. Цього разу вона вирішила скористатися макіяжем, щоб прикрити свої татуювання, та виклала фото у Facebook.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Мелісса Слоан / фото: Facebook
Мелісса Слоан / фото: Facebook

Цей експеримент викликав реакцію власних дітей, які відмовилися розмовляти з матір'ю, назвавши її "незнайомкою".

Мелісса розповіла про свій досвід в інтерв'ю:

"Все пройшло не дуже добре. Вони сказали: «Повернися до свого божевілля, мамо», ніхто з них зі мною не розмовляв."

Вона зазначила, що п'ятеро з її дітей не спілкуються із нею через її татуювання. Проте вона має підтримку від молодшої дитини, яка живе з нею.

Мелісса Слоун, скріншот: TikTok
Мелісса Слоун, скріншот: TikTok

Експеримент Меліси з макіяжем викликав інтерес у соціальних мережах, де вона опублікувала фотографії свого "густого як цемент" макіяжу.

Деякі користувачі зауважили, що вона виглядає красиво і навіть краще без татуювань. Незважаючи на позитивні відгуки, Мелісса наголосила, що любить "божевілля" і не збирається відмовлятися від татуювань:

"Люди говорили, що я виглядаю такою ж красивою, як і раніше, але мені це дуже подобається."

Нагадаємо, Наргиз із бази "Миротворець" готова набити тату Бандери через ненависть до окупантів: пранк росіян вийшов з-під контролю

Раніше ми писали про те, що дівчина набила тату з гарним словом арабською - але переклад змушує "плакати"