Відомого британця Джеймі Дорнана екстрено госпіталізували під час відпочинку у Португалії.

Актор відчув симптоми серцевого нападу після контакту з отруйними гусеницями на полі для гольфу. Про це повідомляє Page Six. За словами лікарів, 40-річний Дорнан скаржився на поколювання в лівій половині тіла, прискорене серцебиття та оніміння кінцівок. Це і спричинило екстрену госпіталізацію зірки.

Джеймі Дорнан, фото: Instagram
Джеймі Дорнан, фото: Instagram

На щастя, після лікування стан чоловіка стабілізувався та його виписали до готелю під нагляд медиків. Однак переляк добрим! Адже Дорнан мало не помер через звичайні гусениці...

Нагадаємо, британець прославився завдяки ролі Крістіана Грея у скандально відомій екранізації еротичної книги "50 відтінків сірого". Ця робота принесла актору "Золоту малину" за найгіршу чоловічу роль. Тому отруйні гусениці мало не завдали фатального удару по кар'єрі зірки.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Джеймі Дорнан, фото: Instagram
Джеймі Дорнан, фото: Instagram

Завдяки лікарям історія обійшлася тільки переляком і переляком. Але гусениці явно мали намір позбавити світ подальших фільмів за участю Джеймі Дорнана. А ще ця історія має навчити, що до всіх тварин, у яких ми не розуміємося, потрібно ставитися з побоюванням. Актор нічого не написав на своїй сторінці про подію.

Нагадаємо, зірка "Емілі в Парижі" мало не померла під Новий Рік : "Я все ще в муках"

Як повідомляв "Знай.uа", всесвітньо відомий кулінар зізнався із серйозними проблемами - стояти боляче більше 40 секунд

Знай.ua писав, футболістам "Арсеналу" дозволили інтимну близькість прямо командних зборах : тренер придумав "хитрість"