20 січня Плутон увійшов на знак Водолія і пробуде там 1 вересня. Після цього він ненадовго повернеться на знак Козерога.

Але 19 листопада планета знову опиниться у Водолії і пробуде там цілих 20 років. І цей період стане по-справжньому насиченим та щасливим для представників чотирьох знаків Зодіаку.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Близнюки

Невтомні та активні Близнюки у 2024 році отримають заслужене визнання. Начальство відзначить їхній внесок у роботу. Крім того, на них може чекати підвищення. У 2024 році їм важливо використовувати свої ресурси та потенціал, тоді їхнє життя може кардинально змінитись. Саме час приділити час духовному зростанню. У цьому знаку допоможе медитація та прогулянки на природі.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Діва

2024 року найкраще об'єднатиметься з однодумцями для власної реалізації. Настане час, коли ви відчайдушно бажатимете реалізації та висловите свою індивідуальність. Однак для цього потрібно стати частиною якоїсь команди та організації.

Стрілець

У 2024 очікують зустрічі та несподівані пропозиції. Від інших людей ви отримуватимете ресурси, можливості та гроші, а стосунки з оточуючими змінюватимуться. Не варто чекати і витрачати час даремно, час діяти. Ставте перед собою конкретну мету і не перекладайте на інших відповідальність за власне життя.

Риби

У 2024 році зможуть проявити свої таланти та повною мірою реалізувати творчий потенціал. Однак це станеться тільки в тому випадку, якщо ви залишитеся наодинці з собою і не залежатимете від думки оточуючих. Ви зможете цього року повернутися до витоків та відкопати у собі давно забуті таланти. Головне – сміливо йти вперед і не зважати на минулі невдачі.

Нагадаємо, що до літа можете грошима хоч підтиратися: 5 знаків Зодіаку, на яких ринуть фінанси у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що і знову без Скорпіона і навіть Близнюків: 3 знаки Зодіаку, від яких хочеться триматися подалі.