Катя Лель, знаменита з хіту початку 2000-х "Мусі-пусі", розповіла журналістам вкрай дивну історію.

За словами співачки, 32 роки тому її викрали інопланетяни.

Артистка стверджує, що була на кораблі прибульців, спілкувалася з ними та знає, як вони виглядають. За потреби, Лель навіть може намалювати фоторобот гуманоїдів, через що за нею ганялися імениті уфологи.

Лель також зізналася, що саме завдяки інопланетянам почала писати музику та пісні.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Але "найвищі сили" не відпускають співачку і це стало видно нещодавно знову. Катя Лель переживає нову хвилю популярності. Все через хіт "Мій мармеладний", який став вірусним у Мережі. Співачка вважає, що така популярність у пісні з'явилася недарма.

"Це задум вищих цивілізацій! - заявила вона у YouTube-шоу. - Інше пояснення неможливо знайти. Йде провантаження через нашу свідомість вищих цивілізацій. Нас готують до чогось дуже важливого. Ми навіть не розуміємо, друзі, що за цим стоїть. Нас готують до нової інформації. Нас об'єднують у коханні та світлі".

Катя Лель, скріншот з відео
Катя Лель, скріншот з відео

Нагадаємо, що Катя Лель дізналася про свої клони на інших планетах, ось навіщо інопланетяни крали зуби.

Раніше ми повідомляли, що Катя Лель знову заспівала про почуття: "Я любила тебе всім серцем, а ти яким місцем".