У дитини з'явилася невелика екзема на вусі, тому лікарі прописали мазь на стероїдах. Наразі медики шкодують про своє рішення.

Колбі Чун, якому було 20 місяців, з Гонолулу, Гаваї, у лікарні лікарі прописали крем на стероїдній основі, вологі обгортання та пероральні препарати для лікування невеликої плями екземи на вусі. Про це пише Daily Mail.

Мазь чудово справлялася з дрібним висипом, і, вирішивши, що екзема остаточно пройшла, батьки перестали мазати хворе вухо. Дитині полегшало, але хвороба ще не пройшла. Після цього почалося найстрашніше.

Висипка повернулася до дитини з подвоєною силою, внаслідок чого Колбі переніс справжнє катування. Він відчував жахливий біль і не міг спати.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Його тіло повністю почервоніло і свербіло. Незабаром батьки з жахом помітили, як із червоних плям сочиться рідина.

Потім шкіра почала висихати і лущитися, але свербіти не перестала. Немовля зазнавало справжніх мук. Голова дитини вкрилася струпами.

Пара спостерігала, як їхній син боровся з болісними симптомами, причому спочатку вони не знали, як покласти край його стражданням.

Провівши дослідження в Інтернеті, батьки виявили ще одну дитину, яка страждає такими ж симптомами, у Міжнародній мережі зі стероїдних залежностей (ITSAN).

Майже півтора року після того, як Колбі зняли зі стероїдів, - його батьки вважають, що він зцілений на 75 відсотків, а хлопчик, нарешті, знову посміхається.

Зараз Колбі перебуває у тяжкому стані, але плями починають поступово зникати. Медики намагаються позбавити немовля від стероїдної залежності, але вони не можуть передбачити, скільки триватиме відновлення.

Нагадаємо, що донька приховувала смерть батька-пенсіонера, заробивши на ньому 200 тисяч: 6 років усі думали, що він живий.

Раніше ми повідомляли, що в Сибіру прокидаються "зомбі-віруси": нова пандемія може забрати мільйони життів