Скандально відома українська блогерка з Дніпра Алхім, яка встигла зібрати велику аудиторію у соціальних мережах, стала "епіцентром" нової неприємної ситуації. Дівчина, яка нещодавно знімалася зі своєю матір'ю у телешоу про бабусь, приїхала до міста Хмельницького і встигла роздратувати українців своєю витівкою.

Алхім перебувала у Хмельницькому, як гостя, і вирішила записати відео нібито "на згадку", проте не врахувала дуже важливого факту. За ці кадри Алхім потрапила під лють українців.

"Аліхім", скріншот: YouTube
"Аліхім", скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки кадрам та коментарям, які з'явилися у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Перейдемо до суті – блогерка Алхім у своєму відео знімається під російську музику на фоні фотографій загиблих українських воїнів. Її вчинок викликав хвилю обурення серед глядачів у соцмережі.

"Аліхім", скріншот: Instagram
"Аліхім", скріншот: Instagram

На реакцію громадськості блогерка відповіла, що вона не розглядає своє відео як щось образливе чи нецільове.

"Аліхім", скріншот: YouTube
"Аліхім", скріншот: YouTube

Вона стверджує, що це не відео про загиблих, і вона була вражена тим, що її дії викликали таку реакцію: "Ні, я не з тих. Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімали, я вперше тут. І я не вважаю, що я якось образила пам'ять загиблих людей. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення".

Комент "Аліхім", скріншот: Instagram
Комент "Аліхім", скріншот: Instagram

Однак багато хто продовжує висловлювати своє нерозуміння і незгоду з її вчинком. Свою сторінку в соціальній мережі Instagram, після випадку з відео, блогерка встигла "закрити".

Нагадаємо, Жеваго намагається встановити контроль над шинним заводом "Росава" та "Білоцерківською ТЕЦ" - ЗМІ.

Раніше повідомлялося, загрожують компроматом і прикриваються владою: інсайдери запевняють, що Борис Баум та Андрій Астапов кошмарять підприємців.

Також, на волю за 400 млн: голову компанії "Ferrexpo" Костянтина Жеваго Лотоуса випускають "за знижкою".