Всесвітньо відомий браузер та однойменна компанія Opera опублікували дуже цікаву інформацію. Словом, в "Опері" шукають нового співробітника, завдання якого включатиме перегляд веб-сторінок, зарплату обіцяють у 10 000 доларів США, а також прекрасні умови праці на віддаленому острові біля узбережжя Ісландії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії на офіційному сайті.

Скандинави, як відомо, вигадали хюгге – спосіб життя, який сприяє затишку та благополуччю. Компанія Opera впровадила цю концепцію під час взаємодії з браузером. Розробники зробили все можливе, щоб користуватись їх продуктом було максимально зручно.

"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube
"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Сортування вкладок, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, приємний дизайн та інші інновації з'явилися завдяки хюгге та головному натхненнику Валгардуру Хледверссону, який усамітнився на покинутому вулканічному острові біля узбережжя Ісландії Б'ярнарей, вивчаючи, як втілити "скандинав".

"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube
"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube

"Довгий час я розмірковував над головними життєвими питаннями: навіщо ми народжуємося? Куди ми йдемо, коли помремо? Як мені відстежувати таку кількість вкладок? З Opera я досяг такої гармонії як у цифровому, так і у фізичному світі, але зараз мені потрібна відпустка і щоб хтось взяв на себе роль гуру Tabfulness, доки мене нема", - прокоментував Валгардур.

Тепер компанія Opera шукає йому заміну. Від претендента вимагають не боятися вітрів, дивних овець, любити рибу та хрумкий хліб кнекеброд.

"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube
"Opera" шукає співробітника, скріншот: YouTube

Подати заявку можна до 25 лютого включно, щоб переглядати веб-сторінки з Opera з берегів Ісландії, що продуваються вітрами, і заробити 10 000 доларів за це (376 тисяч гривень).

Нагадаємо, відмовтеся, якщо хочете довгого життя: ці продукти прискорюють старіння .

Раніше повідомлялося, не викидайте: лайфхаки із пластиковими пляшками, які вже віджили своє .

Також цей розчин знищує неприємну жовтизну з білої постільної білизни: секрет твоєї бабусі .