У світі кінематографу звучить стародавній рев, а це означає швидкий вихід нової франшизи "Парк Юрського періоду". "Світ Юрського періоду 4" знаходиться на стадії активної розробки, а за сценарій знову взявся сам Девід Кепп – творець оригінального фільму 1993 року.

Цей раптовий анонс викликав захоплення серед фанатів епохи динозаврів, що пожвавилися у режисерських візіях Стівена Спілберга та майстерних руках Кеппа, повідомляє Screenrant.

Крисс Пратт / фото: скриншот Youtube
Крісс Пратт / фото: скріншот Youtube

Новий фільм обіцяє відкрити "нову юрську еру" із абсолютно новою сюжетною лінією. Незважаючи на такі щедрі деталі, точна дата виходу фільму у 2025 році залишається під питанням.

Цікаво, що сценарій "Міру Юрського періоду 4" обіцяє прокласти шлях до свіжого погляду на знайомий світ динозаврів. Ймовірно, фільм не запрошуватиме назад акторів із попередньої частини, таких як Кріс Пратт або Брайс Даллас Ховард.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Парк Юрського періоду, фото transkarpatia.net
Парк Юрського періоду, фото transkarpatia.net

Новий глава франшизи, як повідомляється, занурюється в недосліджені куточки "юрського парку", надаючи глядачам унікальну можливість зустрітися з новими персонажами та захоплюючими динозаврами.

Завершивши свою епопею в "Домініоні Світу Юрського періоду" у 2022 році, франшиза залишила свій слід, але "Світ Юрського періоду 4" має намір повернутися з новою енергією та історією.

В останній частині глядачі стали свідками того, як динозаври вільно блукають по Землі та співіснують із людьми. Ця обставина ставить під питання майбутні взаємини між людиною та динозавром та відкриває широкий простір для цікавих поворотів сюжету.

Нагадаємо, "Джентельмени" Гая Річі перетворяться на серіал: коли чекати на Netflix

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що зірка "Солтберна" перетвориться на Франкенштейна вже в 2024 році: могла бути "Людина-павук", але ні

Вам буде цікаво дізнатися, шанувальників серіалу "Дуже дивні справи" приголомшили новиною про фінальний сезон