Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні та виступає на благодійних концертах, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram.

Ірина Білик вже довгий час посідає почесне місце на українській сцені та продовжує зачаровувати слухачів новинками. Минулого року артистка випустила ліричну пісню про кохання під назвою "Мало". Також на перегляд доступний ніжний кліп , в якому, на диво, Білик зіграла не головну роль.

Ірина Білик, кадр із кліпу
Ірина Білик, кадр із кліпу

Поки романтична пара воркує одна з одною, співачка в цей час грає на розкішному роялі. Також вона наголосила, що не втомиться співати про те, як сильно любить життя.

[quote author=""]"Моя життєва стежка незмінна. Я йду нею вже багато років! І моє серце ніколи не втомиться розповідати вам про мою любов до життя", - написала Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У коментарях шанувальники почали вітати знаменитість із прем'єрою та гідно оцінили, як глибоко вона передала сенс слів. Загалом, нова пісня Білик відгукнулася в багатьох серцях.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Нагадаємо, що з Іриною Білик - все: Діма Коляденко шукає нове кохання і одночасно "зустрічається" з двома.

Раніше ми повідомляли, що співачка Ірина Білик розповіла про важливого гостя на своєму концерті: "Почала ще більше шанувати".

Також стало відомо, що "Мені так його не вистачає": Ірина Білик зворушливо згадала свого помічника, який зник під Бахмутом.