Пародист Юрій Великий, зірка "Кварталу 95", раніше відомий як пародист Зеленського, тепер не втомлюється показувати абсурдність росіян та білорусів та їхньої влади.

Українці щоразу чекають на нові пародії та жарти від коміка. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Юрій Великий оприлюднив нове відео про те, як спілкувалися нібито ворожі один одному шойгу та нині покійний пригожин.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Артист зіграв голову міністерства війни РФ шойгу, який нібито не розмовляє з пригожіним, який зателефонував йому домовлятися.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Великий спочатку принизив пригожина, розсмішивши українців, але потім відправив обох ворогів в аптеку за ліками від шизофренії, заявивши, що путін такі ліки "краще" не давати, тому що тоді спецоперація закінчиться, а це "не вигідно ні шойгу, ні пригожину", адже вони зібралися завойовувати не лише Україну, а й увесь світ, Місяць та ще Альфа Центавру.

У коментарях українці подякували Юрієві за вдалі жарти.

"Юрія, ми вас обожнюємо! Кожен образ у точку і в наше серце!", "Як завжди 100-відсоткове влучення!", ""Краще лежати під Соледаром, ніж сидіти під Сиктивкаром..!" Україні та всьому українському народу, здатному зберігати почуття гумору навіть у такі скрутні часи", "Чепуха картава" , - написали вдячні українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що друзі Зеленського з "Квартал 95" показали "секретну валізку" Лукашенка: "Коли потрібний пакет, коли потрібно - маєчка".

Раніше ми повідомляли, що Квартал 95 висміяли мешканців окупованого Скадовська: "Плюнули у душу".