Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою та часто радує шанувальників цікавими постами у Instagram.

Вова Дантес виклав черговий випуск свого шоу "Мамо, я ганяю тачки", в якому розповідає все про важку волонтерську діяльність та автомобілі, які доставляють військовим на передову.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Цього разу він разом із тиктокеркою Дашею Кубик забрав машину Toyota Hilux із Пшемишля на Херсонський напрямок.

"Фууух, ну ми з @da_kubik встигли багато чого, об'єктивно😂" - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Дантес та Кубік, скріншот з відео
Дантес та Кубік, скріншот з відео

По дорозі з ними сталося багато цікавого, як зазначив співак. Це їхня перша спільна подорож, яка відбулася під час знайомства в цілому. До цього вони не бачили одне одного.

"Серія вийшла сууупер насиченою на різні події та локації - від СТО до весілля 😅" - заінтригував Дантес.

Йдеться про чуже весілля, на якому артист виступав під час їхньої поїздки, а от на СТО вони прибули, щоб подивитися, як лагодять машини для військових.

Нагадаємо, що Вова Дантес показав, як вчить слова із сином Кацуріна, поки він розважається з Дорофєєвою: "Найкращий тато".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес загримів у лікарню, зірка вже під крапельницею: "Подарував Даші...".

Також стало відомо, що Вова Дантес "рубав" каре і вирівняв волосся: нарешті прислухався до фанів.