У 1996 році легендарний Едді Мерфі зіграв 7 персонажів у стрічці "Божевільний професор". Це видається надзвичайним здобутком. Однак він не потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

А ось індійський актор Джонсон Джордж у фільмі "Аарану Нджан" у 2018 році перетворився одразу на 45 історичних фігур! Серед них Ісус, Леонардо да Вінчі, Чаплін, Че Гевар та інші.

Ця драма розповідає про мандрівника Глобмена, який шукає свою сутність і раптово перетворюється на різних відомих людей. Оцінюючи їхню реакцію на сьогоднішній день, він намагається зрозуміти самого себе. Про особисте життя Джонсона Джорджа мало відомо. Але у 2024 році на нього чекає серйозний конкурент. Актор Березень Сандерс у фільмі жахів Dr. Sander's Sleep Cure зіграє цілих 48 ролей!

Тож рекорд Джонсона буде побито вже зовсім скоро. Хоча кількість ролей не є головною. Найважливіше – переконливо створити якнайбільше різнопланових образів. І схоже, що акторам це цілком під силу! Хоч це й не торкнеться масового глядача у всьому світі.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У коментарях до саундтреку до фільму зібралося багато користувачів, які залишилися без розуму від гри цього чоловіка.

Рекордсмен, скріншот: Youtube
Рекордсмен, скріншот: Youtube

Рекордсмен, скріншот: Youtube
Рекордсмен, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Тейлор Свіфт підкорила черговий рекорд: із Eras Tour обійшла вже й Майкла Джексона

Як повідомляв "Знай.ua", "Джентельмени" Гая Річі перетворяться на серіал: коли чекати Netflix

Знай.ua писав, небезпечна закуска під фільми: дієтологи назвали вагому причину відмовитися від попкорну