Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які потопатимуть у коханні 14 лютого 2024 року.

Сюрпризи, романтика та пристрасть – те, що їх оточуватиме у День усіх закоханих.

Тільця попросять повернутися "на землю", тому що його палкі почуття та віяння ендорфінів мало хто зможе випробувати на собі. І це все не просто, адже його гороскопом управляє богиня кохання – планета Венера. Еротика – єдине слово, яке важливе для Тельця у День святого Валентина – він простий, але дуже романтичний та мрійливий.

У представників сузір'я Стрільця , 14-го лютого успіх стане на їхній бік, а все задумане здійсниться в цей день. Не дивлячись на те, що він товариська особистість, яка любить галасливі, душевні компанії та святкову атмосферу - він не любить на чомусь зупинятися в житті та прив'язуватися у коханні, але в цей день неодмінно виникне почуття бажання з кимось зродиться та побути разом. Якщо ви ще шукаєте свою другу половинку або давно її знайшли, вам неодмінно захочеться спробувати чогось нового та екстремального у відносинах. Цей знак – щасливчик, адже більшу частину 2024 року його переслідуватиме удача, тож не варто трусити, особливо коли справа стосується кохання!

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Закохана пара, фото з вільних джерел
Закохана пара, фото з вільних джерел

На перший погляд консервативний і закритий Козоріг таки схопить кохання за роги. У День святого Валентина він як ніколи буде привабливим та сексуальним. Венера, планета шлюбу та краси, надасть йому особливого магнетизму, а Марс розпалюватиме його почуття зсередини. Ви будете дуже романтичними і чуттєвими цього дня, варто лише прислухатися до свого серця.

Нагадаємо, що Китайський Новий рік не за горами: що обіцяє східний гороскоп на 2024 рік всім знакам.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.