33 роки тому мешканка Великобританії на ім'я Дебра Годдард походжала місцевою барахолкою помітила симпатичне золоте колечко.

Жінка вирішила купити його, незважаючи на те, що була впевнена - це звичайна скельця. Господар прикраси просив за нього лише 10 фунтів і Дебра, із задоволенням його купила.

Так воно і лежало всі ці роки в скриньці, поки в сім'ї жінки не почалися реальні фінансові проблеми.

Як передає закордонне видання The Sun, Дебра, яка є співробітницею благодійної організації, вирішила допомогти матері, яка стала жертвою шахраїв, і продати дещо зі своїх старих речей.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Серед іншого вона виявила в комоді кільце зі "скляшкою", куплене 33 роки тому.

За нього жінка планувала врятувати 750 фунтів, але коли принесла його ювеліру, з'ясувалося, що вартість дрібнички становить не менше 740 тисяч фунтів стерлінгів.

Замість скельця в прикрасі виявився справжній діамант 26,27 карата. Усю ніч 55-річна жінка не спала і думала про те, як їй вчинити.

[quote author=""]"Коли я пішла до ювеліра, він мало не зомлів і сказав: "Ти знаєш, що це? Це діамант". Я просиділа всю ніч, дивлячись на нього і думаючи, що робити", - розповіла вона.

Недовго думаючи, Дебра виставила кільце як лот на аукціоні Sotheby's. Після вирахування всіх зборів і податків, вона отримала 470 тисяч фунтів. Дебра каже, що це — карма, нагорода за всі поневіряння, які зазнала її родина.

Отримані гроші життя британки майже не змінили, вона, як і раніше, проживає в муніципальному будинку в західному передмісті Лондона. Але свою маму, 72-річну Джун Бойл, Дебра балує і нічого для неї не шкодує.

Жінка написала книгу про те, що з нею сталося, а також вирішила відкрити фірму, яка займатиметься пошуком та купівлею цінних речей на барахолках. І гроші, які будуть виручені від їхнього продажу, витратить на благодійність.

Нагадаємо, що мало не посивіли від побаченого: сім'я придбала будинок і знайшла у морозилці людську голову.

Раніше ми повідомляли, що наречена в наручниках, а наречений у бігах: закохані не встигли обмінятися обручками на весіллі, як приїхали копи.