Відома українська хореограф та переможниця шоу "Танці зі зірками" Олена Шоптенко поділилася неймовірною новиною з шанувальниками - їй вдалося вийти на новий рівень у кар'єрі.

Спочатку артистці здавалося неправильним ділитися своїми перемогами в такий скрутний час для всієї країни, але все ж таки їй захотілося підняти моральний дух земляків і викликати почуття гордості.

Олена Шоптенко, фото: Знай.ua
Олена Шоптенко, фото: Знай.ua

Олена Шоптенко ще влітку 2021 року разом із переможцем "Танців із зірками" Максом Леоновим займалася постановкою вальсу 20-30-х років до індійського бойовика "Вставай. Ричі. Протестуй". Одну зі сцен, у якій взяли участь близько 100 танцівників, знімали у Києві, у Маріїнському палаці.

"Своїми добрими новинами важливо ділитися, тому що саме вони піднімають загальний моральний дух і наближають нас до найзаповітнішої перемоги", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Більше того, фільм отримав американську премію Золотий глобус у номінації "Найкраща оригінальна пісня". Шоптенко додала, що дуже пишається українською командою, а сам бойовик уже доступний для перегляду на Netflix під назвою "RRR".

Нагадаємо, що "колишня" Зеленського Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" розповіла про хворобу: "Найцінніше, що є".

Раніше ми повідомляли, що так не кружляв і Зеленський: Олена Шоптенко із "Танці зі зірками" забулася з чоловіками.

Також стало відомо, що перевела в інший садочок: Олена Шоптенко про важку адаптацію сина.