Останні дні січня порадують нас гармонійними аспектами Венери та Марса з Юпітером та Ураном відповідно.

Вже в понеділок настане позитивний період для бізнесменів, коли за короткий період можна буде вирішити кілька завдань. Вдалим буде як початок навчання чогось нового, так і підвищення кваліфікації.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цього тижня у Овнів підвищиться самооцінка та здатність до реалізації своїх устремлінь, більше уваги буде приділено своїй репутації. Імовірні ситуації, що несуть у собі суспільне визнання ваших заслуг. Також сприятливо складуться відносини із представниками керівництва та іншими представниками влади. Але не виключені складнощі у відносинах з начальством та впливовими людьми, через ваше несерйозне ставлення до своїх обов'язків, покладених на вас законодавчими органами або вищим начальством.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На перший план у житті Тельців цього тижня виступить інтелектуальний та професійний статус, в результаті чого ви, швидше за все, будете зосереджені на обміні думками та інформацією з оточуючими. За сприятливих аспектів планет до натальних планет вашого гороскопу, ймовірні події, які спонукають вас більше часу приділити релігійним чи просвітницьким питанням. У деяких представників вашого зодіакального знака з'явиться бажання підвищити свою кваліфікацію чи освіту. Також у цей період, не виключено, ваша участь у вельми ризикованих підприємствах, будьте розумними.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Підвищена увага Близнюків цього тижня буде приділена фінансовим питанням, соціальному становищу та діловому партнерству. Також можливі ситуації щодо вирішення питань пов'язаних із виплатою або отриманням боргів та позик, дії спрямовані на здобуття незалежності у фінансових питаннях та в тому, що стосується особистих відносин. Сприятливі аспекти цього періоду пов'язані з обставинами, що сприяють розумінню психологічних мотивів поведінки, що покращують зосередженість та цілеспрямованість.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У центрі уваги Раків у ці дні буде вплив, який ви надаєте на оточуючих, а також ваша здатність завойовувати їхнє розташування. Самооцінка, що посилилася, спонукає вас до рішучих дій у питаннях ділового характеру і взаємин з людьми. Події будуть пов'язані з умовами, які спонукають оточуючих співпрацювати з вами, полегшують з'ясування спільних цілей. Але в найгіршому варіанті тиждень буде пов'язаний із ситуаціями, в яких вам, швидше за все, доведеться піти на відкритий конфлікт. Упертість і ворожість, висловлені вами у цей період, загрожують плачевними результатами у спробах досягти компромісу у майбутньому.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

До потенційних занять цього тижня для представників вашого знаку Зодіаку характерна рутинна діяльність, в якій вам потрібні послуги інших людей. Це може бути відвідування салону краси, візит до стоматолога, упорядкування свого житла. Також на одне із головних місць виступить загальний стан вашого здоров'я. Коли розташування планет цього періоду утворює сприятливі аспекти до натальних планет вашого персонального гороскопу, на вас чекають ситуації, в яких ви пишатиметеся своєю роботою. Усвідомлення життєвих сил пробудить прагнення більш здорового способу життя з правильним харчуванням та заняттями, що зміцнюють загальний фізичний стан.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Загалом цього тижня успіх у житті Дів зросте. У цей період першому плані виступають романтичні захоплення, посиляться прагнення насолод і гонитву за задоволеннями. Схильність до ризику також стане невід'ємною особливістю цього тижня. Більш важливу роль у вашому житті гратимуть діти. Сприятливі аспекти цього тижня пов'язані з обставинами, які можуть спонукати вас до творчості. Успішними буде все, що пов'язане з дозвіллям та розвагами, світськими заходами та виявом артистичних нахилів.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Енергія Терезів цього тижня буде спрямована, в першу чергу, на свою родину, а також на домашні турботи та питання, так чи інакше, пов'язані з будинком. Ваш інтерес до відносин і справ сім'ї, а також участь у них зростуть, що дозволить краще усвідомити роль і вплив, які ви надаєте в сім'ї. Якщо ж ви належите до тих представників вашого зодіакального знака, хто ще не пов'язаний узами сім'ї або якщо ви не впливаєте на стан будинку, центром вашої уваги в цей період будуть проблеми психологічного характеру, якими ви підміняєте все те, що стосується будинку та сім'ї . Чекайте на події, які дозволять вам пишатися за своїх близьких, за свою родину. Тиждень буде сприятливим і для діяльності, пов'язаної з купівлею нерухомості та предметів домашнього користування.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

В астрологічних умовах цього тижня у Скорпіонів зросте прагнення висловити свої ідеї та думки. Потік інформації посилиться. Ваші взаємини з близькими людьми та діловими партнерами у цей період активізуються. Транспортні засоби, засоби комунікації, комп'ютери, техніка для дому чи офісу будуть найімовірнішими об'єктами вашої діяльності у цей період. Коли розташування планет на цьому тижні утворює сприятливі аспекти до натальних планет персонального гороскопу представників вашого знаку Зодіаку, у житті відбудуться події, які подвигнуть вас до розвитку чи покращення основних навичок.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Стрільців на перший план, під час цього тижня, виступатимуть ваші принципи та система цінностей, які будуть у цей період набагато важливішими, ніж питання фінансового благополуччя. При вдалому збігу обставин, ви все ж таки зможете поліпшити своє матеріальне становище. У разі несприятливих аспектів ви будете схильні до необдуманих витрат, метою яких буде можливість справити враження на оточуючих. Ймовірно, з'явиться спокуса скористатися своїм становищем чи грошима заради прихильності інших людей. Через помилкові уявлення власної значущості та нерозумних витрат у цей період, ви можете, даремно, втратити досить значну суму грошей.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У центрі уваги Козорогів цього тижня будуть власне самі Козорога та справи, які є для вас найважливішими в житті. Для представників знаку Зодіаку Козоріг настав час оцінки власних достоїнств, час пишатися своїми досягненнями, а також час розвитку та покращення свого іміджу. Ситуації, що виникають, і події у вашому житті можуть зробити вас більш вольовими, рішучими і незалежними. Якщо ви бажаєте повною мірою скористатися позитивними тенденціями цього тижня, працюйте ефективно і з повною віддачею, демонструйте свою силу та рішучість, але не забувайте і виявити великодушність по відношенню до інших людей. Все це допоможе вам досягти бажаного, а також приверне до вас людей, що вас цікавлять.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли астрологічна ситуація складається для володарів зодіакального знака Водолій таким чином як цього тижня події та ситуації у вашому житті торкнуться підсвідомих мотивів та впливу, який вони надають на ваше внутрішнє світовідчуття. Це час таємних сторін вашого життя, вашої боротьби та успіхів, прихованих від зовнішнього світу. Астрологічні обставини цього періоду сприяють кращому розумінню своєї підсвідомості, сміливим та успішним подоланням невдач, набуття сильної внутрішньої енергії та рішучості.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цими днями першому плані у житті Риб виступлять свідчення визнання ваших заслуг. У прагненні отримати матеріальні дивіденди за свою працю, багато представників вашого знака можуть стати надзвичайно агресивними. На цьому тижні вам доведеться спробувати зрозуміти, що вам потрібно, щоб бути щасливими. Постарайтеся пошукати відповідь у ролі, яку ви граєте у житті близьких вам людей. Важливість цих відносин та значення, яке ви надаєте їм, у ці дні зростає. Якщо ви ставитеся до тих риб, хто схильний до самотності, у вас, швидше за все, виникне бажання опинитися у веселій компанії. Якщо ж недоліку у друзях у вас немає, ви, ймовірно, оцінивши своє особисте становище в їхньому колі, станете сміливішими у взаєминах з ними.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на січень 2024 року для всіх знаків Зодіаку: повернення колишніх біля Водоліїв, доля Львів та старт Овнів.