Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт у Instagram і часто розповідає про творче життя шанувальникам.

Якось Михайло Хома розповів про свій досвід озвучування мультфільму. Як заявив артист, він подарував власний голос анімаційному герою української новинки "Мавка. Лісова пісня" – Шумнику Гуку.

Дзідзьо з Шумником, фото Instagram
Дзідзьо з Шумником, фото Instagram

Також співак дав коротку характеристику своєму герою, а шанувальники між ними вже помітили певну зовнішню схожість. Шумник має таку ж бороду і вуса, тільки з листя, а на місці головного убору - квітка, що розпустилася.

"Він відповідає в лісі за кожен шум і звук. Звук відважний і невгамовний, хоча і трохи буркотливий. У разі чого стане горою за друзів і дасть відсіч ворогові. Цей персонаж ніби створений говорити моїм голосом - так сильно ми з ним схожі, тому що він чесний, веселий та щирий, як і я", - заявив артист.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Прем'єру цього українського мультфільму чекали і діти, і дорослі, і картина вийшла справді чарівною. На екрани вийшла 2 березня 2023 року.

Нагадаємо, що Полякова, Пономарьов, Дідзьо: зірок захейтіли через виступ на весіллі прокурора Ільницького.

Раніше ми повідомляли, що колишня Дзідзьо Slavia нарешті зважилася на правду після розлучення: "Все стабільно, але немає щастя".

Також стало відомо, що Оля Цибульська розповіла, що стала жертвою злочинців: "Я досі знайомлюся з усіма".