Астрологи кажуть, що останній місяць зими подарує романтичний настрій навіть найзатятішим скептикам.

Багато хто з вас захоче влаштувати справжнє свято на честь коханих і насолодитися почуттями сповна. У лютому Сонце знаходиться у Водолії. Це завжди цікавий період для всіх знаків зодіаку. У багатьох виникне бажання не шкодувати гроші та витратитися на найкращі речі.

День святого Валентина - фото hotel-edem.lviv.ua
День святого Валентина - фото hotel-edem.lviv.ua

Овен 21.03-20.04

Перші дві декади лютого пройдуть дуже жваво. Ви вирішуватимете якісь соціально значущі питання, братимете участь у колективній діяльності і часто спілкуватиметеся з друзями. Любовні побачення найкраще не афішувати поблизу 11, 19 та 22 лютого, тоді проблем у вас не виникне. Якщо з'явиться така можливість, то можна було б поїхати кудись за кордон з другою половинкою. Ви краще дізнаєтесь один одного і насолодитеся спілкуванням. Третя декада місяця вимагатиме від вас зосередженості на справах, які ніхто, крім вас, не вирішить.

Дні успіху: 2, 4, 8, 15, 16, 26.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Телець 21.04-20.05

У першій декаді місяця, коли буде сприятливий період для бізнесменів та науковців настає гарний період для реалізації та втілення у життя давно задуманих планів та проектів. Ви можете розраховувати на кредити для розширення справи або на виплату грошей від зарубіжних партнерів. З 19 по 22 лютого не варто довіряти своїм колегам-жінкам на роботі через обман та інтриги з їхнього боку. Наприкінці місяця ви зможете насолодитися спілкуванням зі своєю другою половинкою у дружній компанії.

Дні успіху: 2, 3, 6, 10, 28.

Близнюки 21.05-21.06

На початку місяця будь-яке спілкування сприятиме розширенню вашого кругозору. Ви дуже добре розрізнятимете значні та змістовні речі в загальному потоці інформації. У лютому ви будете більш серйозні та відповідальні по відношенню до своєї роботи, до друзів та однодумців. Навіть якщо виникатимуть якісь проблеми та розбіжності між вами, ви легко зможете розв'язати їх, обговорюючи ситуацію. Тому, що б не сталося, не замикайтеся в собі, затаївши образу, а йдіть на контакт та відверту розмову, окрім 9, 14, 19, 22 та 25 лютого.

Дні успіху: 6, 8, 12, 26.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Рак 22.06-22.07

Для Раків будуть характерні ідеологічні суперечки та розбіжності. Ви дуже активно пропагуватимете і втілюватимете в життя свої плани та ідеї. І все це відбуватиметься у дусі суперництва та змагання. Сприятливого піку ваша діяльність досягне у середині місяця. Наприкінці лютого ви відчуєте душевне єднання з близькою та коханою людиною. Як ніколи ви розумітимете один одного без слів і пояснень. Це гарний час для сімейних свят та романтичних вечірок.

Дні успіху: 4, 6, 7, 12, 15, 16, 28.

Лев 23.07-23.08

На початку місяця не варто загострювати увагу на старих образах та розбіжностях. Ви зможете знайти багато нестандартних способів вирішення проблем. Займіться чимось новим, це допоможе розширити коло ваших інтересів, а й ваших знайомих. При цьому намагайтеся не порушувати ваші старі домовленості та зобов'язання. Поблизу 2, 14 та 29 лютого зверніть особливу увагу на здоров'я. Дихальні вправи допоможуть вам у критичний момент. На роботі на вас чекає велике завантаження, а в колективі може розгорнутися справжня боротьба за владу, доведеться відстоювати свої позиції.

Дні успіху: 3, 7, 12, 15, 21, 25.

Діва 24.08-23.09

Настав час зайнятися чимось оздоровчим: кидайте шкідливі звички, беріть участь у профілактичних заходах, консультуйтеся зі спеціалістами, відвідуйте салони краси та перукарні. Не забувайте про масаж обличчя та тіла – він може стати альтернативою пластичної хірургії. Друга декада місяця може здивувати вас крутими віражами у любовних стосунках. Улюблений чоловік (жінка) змусить вас по-новому подивитись ваші стосунки. І буде нервувати, якщо ви не зможете належним чином оцінити його (її) пропозиції.

Дні успіху: 6, 8, 12, 26.

Закохані, фото: Pinterest
Закохані, фото: Pinterest

Терези 24.09-23.10

Місяць пройде активно, творчо та захоплено. Вас може захопити якась захоплююча гра – спортивна, любовна чи азартна. І ви маєте непогані шанси виграти. До того ж у вас можуть з'явитися нові партнери, у тому числі любовні. Вас запрошуватимуть на світські заходи, вечірки та романтичні побачення. Друга половина місяця пройде в більш прозовому ключі - чекає більш кропітка робота, турбота про своє здоров'я і своїх близьких, а також виконання домашніх обов'язків.

Дні успіху: 2, 3, 6, 10, 29.

Скорпіон 24.10-22.11

На початку місяця вам можуть дати зрозуміти, що ваші погляди на сімейне життя не всіх влаштовують. У справах можуть вискочити прорахунки, і вам доведеться робити роботу в стислі терміни. У середині лютого відвідуйте свята та вечірки, веселіться та розважайтеся, щоб скинути вантаж напруги. Поблизу 9, 10, 11, 14 та 22 лютого вам можуть пред'явити рахунки, і ви з подивом зрозумієте, що багатьом навколо щось винні. Поставтеся з увагою до тих людей, з якими ви не хочете рвати стосунки. Наприкінці місяця ви зможете розслабитися та відпочити.

Дні успіху: 8, 12, 15, 16, 26.

Стрілець 23.11-21.12

Ваші ініціативи прихильно сприймуть і добре оцінять оточуючі вас люди, насамперед ваші найближчі родичі. Успіх супроводжуватиме тих, хто бере участь у громадському житті. Є сенс зміцнювати стосунки з тими людьми, які живуть та працюють поруч із вами. З 9 по 11, 14, 19 і 22 лютого слід поводитись більш обережно та обережно. Нові пропозиції та самостійні рішення не варто проводити в життя, добре все не зваживши і не обміркувавши. Що стосується любові та особистого життя, то це місяць, коли ви будете на гребені сексуальної та емоційної хвилі. Все складатиметься найкращим чином, крім 11, 19 та 22 лютого.

Дні успіху: 7, 12, 13, 18, 23, 24, 28.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Козоріг 22.12-20.01

У лютому на вас чекають позитивні зміни, які стосуватимуться фінансів. На роботі стабільна та міцна ситуація, і водночас можуть з'явитися нові можливості заробити. Але все залежатиме від вашої активності та ініціативи. З'являться гроші, збільшаться витрати. Можливо, вам захочеться змінити свою машину - що можна зробити в середині місяця. Наприкінці лютого любовні стосунки процвітатимуть. Намагайтеся якнайбільше часу проводити з близькою людиною, відвідуйте клуби, театри, ресторани, головне – не розлучайтеся. Тільки 19-го та 22-го виявите терпіння та дипломатичність.

Дні успіху: 7, 12, 16, 21, 29.

Водолій 21.01-20.02

Швидше за все, самостійні рішення ви прийматимете до 20 лютого. Намагайтеся діяти у нестандартний спосіб, тоді ваша популярність зросте. Не поспішайте афішувати свої наміри, це підвищить ваші шанси на успіх. На початку третьої декади не прорахуйтесь, вирішуючи фінансові питання, і не ризикуйте тим, що вам дорого. Через те, що вам доведеться багато часу займатися бізнесом, ваше особисте життя відійде на другий план, і тому може настати тимчасове охолодження та віддалення від другої половинки.

Дні успіху: 6, 12, 25, 28.

Риби 21.02-20.03

До початку третьої декади гарний час, щоб розібратися в собі самому. Корисно усамітнитися та зайнятися самоаналізом. Ви краще зрозумієте, чого хочете і в якому напрямку вам слід рухатись. Не виключено, що вам на думку спадуть дуже цікаві ідеї. До того ж, ви можете розраховувати на допомогу та сприяння ваших друзів. Третя декада місяця навряд чи порадує вас швидкими результатами, до того ж вам може здатися, що оточуючі поводяться до вас несправедливо. А любовні стосунки в цей час потішать вас гармонією та романтичним настроєм, окрім 22 лютого.

Дні успіху: 3, 4, 6, 21, 28.

День святого Валентина - фото Unsplash
День святого Валентина - фото Unsplash

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що Плутон уже увійшов до Водолія і несе щастя 4 знакам Зодіаку: хто у списку щасливчиків у 2024 році.