Відома українська співачка Тіна Кароль, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман у день свого народження та іменин випустила серію патріотичного одягу для українок.

Красуня та бізнес-вумен Тіна Кароль на сторінках своїх соціальних мереж розмістила фото з колекції, яка має показати, як жінки підтримують ЗСУ та вірять у нашу перемогу. Фото з'явилися у Telegram та Інстаграм співачки.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Зірка повідомила рік тому, що ця колекція "збиратиме кошти для захисниць на фронті". До лінійки увійшли кардигани, балаклави, джинсова максіюбка та багато іншого з принтом із трьох літер – ЗСУ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Патріотична колекція, щоб зібрати гроші для красунь - захисниць на фронті. Майже пів року ми працювали натхненною українцями – сильними, стильними та вільними створювати одну історію. - написала Тіна Кароль.

У коментарях підтримали Тіну, привітали її з днем ​​народження та зацікавилися колекцією.

"Флісовий лелека", "Вау, чудова ідея!", "Щирі Привітання! Мирного неба над Головою", "Хочу такий кардиган", "Історія, яка створюється вже сьогодні" , - написали співачці шанувальники.

Нагадаємо, що Тіні Кароль – 39 років: 10 маловідомих фактів про артистку, які знають не всі українці.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль оголивши вишеньку показала улюблену позу: Дан Балан уже кусає лікті.

Також стало відомо, що 38-річна Тіна Кароль показала, що вона та ще кокетка оголила ноги в холод: "Наша гордість".