Відомий український музикант, творець кількох гуртів Олександр Положинський поступово повертається у громадянське життя, після того як за станом здоров'я не зміг продовжувати перебувати на передовій.

Рік тому Олександр оголосив, що його перевели до тилу, і він виконуватиме зовсім іншу роботу. Потім Положинський вирішив нагадати шанувальникам, яким був красенем понад 20 років тому.

Олександр Положинський. Фото: Facebook
Олександр Положинський. Фото: Facebook

Він розмістив фото з глянцю на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Спогади, спогади… Фотка з журналу L'Officiel Ukraine за 2001 рік. - написав Положинський.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Олександр Положинський. Фото: Instagram
Олександр Положинський. Фото: Instagram

Також Олександр розмістив кумедне фото з навчань, де йому "забинтували голову". Олександр пояснив, що з ним все гаразд, а це лише фото з того часу, коли він проходив навчання.

Олександр Положинський. Фото: Instagram
Олександр Положинський. Фото: Instagram

Шанувальники прокоментували фото-спогад та підбадьорили Олександра.

"Тим часом я в універі пританцьовую під "Буча-Чака". Ох... ностальгія...", "Сонце палить, річка тече. Влітку на вулиці так гаряче!", "Класна фотка) тим часом мені 11", " Дивлюся на себе в дзеркало і не можу зрозуміти, чому я такий красивий і чому такий та-ла-но-витий...?", "Круто))) А то годинник Casio G-Shock?))", - прокоментували фото українці .

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Положинський порадив продюсеру "Голосу" стати на коліна: "Посипати голову попелом і просити...".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Положинський із перев'язаною особою та "синяками" змусив українців схопитися за серце: "Я в тилу".