Якось відома українська артистка Надя Дорофєєва представила свою роботу, в яку вилила свій біль і силу, що накопичилася за останній рік.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно артистка ділиться деякими моментами зі свого життя.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У публікації було опубліковано уривок із її кліпу на композицію "вотсап", яка була опублікована напередодні. Співавтором, до речі, виступив її коханий Михайло Кацурін.

Буває так, що сильне бажання чогось перетворюється на одержимість. І щоб отримати омріяне, потрібно пройти крізь біль, крізь злам, пережити все. Тут головне не зупинятись – йти до кінця.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У самому ролику артистка вся мокра виплескує всю агресію у грі на ударних, що робить композицію ще більш епічною.

Судячи з коментарів, користувачі залишилися у захваті від цієї роботи.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і відчай – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня "Вотсап" така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом та за вокальною подачею. Надя Дорофєєва

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розповіла про те тендітне, яке доламалося: "Бути чесним – дуже складно".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва розповіла про дивовижний подарунок від шанувальників: "Було цікаво".