"Мисливці за привидами" повертаються у справі з новим трейлером другої частини, "Крижана імперія". Цей фільм не тільки є продовженням культової серії, але й водночас є свіжим стартом для улюблених персонажів.

Новий трейлер, представлений компанією Sony Pictures, подарував фанатам кіновселенню можливість знову поринути у паранормальні пригоди.

Головні герої повернуться в динамічний світ Нью-Йорка і поєднають свої сили з досвідченими мисливцями за привидами з оригінальних фільмів.

Режисером сиквела став Гіл Кінан, відомий за такими фільмами, як "Полтергейст" та "Дом-монстр". Глядачі знову зустрінуться зі знайомими особами, включаючи Пола Радда, Білла Мюррея, Фінна Вулфхарда та Дена Ейкройда, і вирушать у нову захоплюючу пригоду у світі містики та сміху.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Прем'єра фільму запланована на 22 березня 2024 року, і, незважаючи на недавнє зрушення дати, це дуже вдалий хід, оскільки картина вийде на честь 40-річчя франшизи.

Sony Pictures явно знають, як зробити повернення "Мисливців за привидами" таким, що по-справжньому запам'ятовується. Адже, як кажуть, привиди не старіють, вони просто стають класикою.

Також наш портал інформував, що зірку "50 відтінків сірого" мало не вбили гусениці: гра в гольф могла обернутися трагедією

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Ікінг і Беззубік знову повернуться на екрани: хто зіграє в новому ремейку "Як приручити дракона"

Вам буде цікаво дізнатися про небезпечну закуску під фільми: дієтологи назвали вагому причину відмовитися від попкорну