Журналісти з'ясували, що харківська художниця Соня Морозюк до стосунків із скандальним Гринкевичем вже була офіційною дружиною. Її колишній чоловік схожий на скандального корупціонера, а окрім того має однаковий смак із Гринкевичем-молодшим.

Про це повідомляє ТСН.

Як з'ясувалось, у грудні 2022 року скандальна художниця вийшла заміж за бізнесмена з Волині - Романа Заліпу.

Весільні фото Соні Морозюк. Фото ТСН
Весільні фото Соні Морозюк. Фото ТСН

Цікаво, що чоловік дуже схожий за типажем на Гринкевича.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Окрім того, Заліпа також полюбляє люксові речі, адже на весільному фото помітно кросівки Louis Vuitton. Нагадаємо, що під час обрання запобіжного заходу Гринкевич також був у кросівках цього люксового бренду.

Роман Гринкевич. Фото ТСН
Роман Гринкевич. Фото ТСН

Роман Гринкевич. Фото ТСН
Роман Гринкевич. Фото ТСН

Середній цінник на таке пару такого взуття складає близько 70-100 тис гривень.

На весільних фото пара виглядає лосить скромно, і вочевидь закохані не планували пишних застіль.

Роман позує у звичайному класичному костюмі, а на Соні вдягнута сукня з пір'ям, чорні теплі колготки та грубі білі чоботи.

На нарядну сукню дівчина вдянула довге біле худі.

Весільні фото Соні Морозюк. Фото ТСН
Весільні фото Соні Морозюк. Фото ТСН

Шлюб пари протривав недовго, до вересня 2023 року. Скоріше за все художниця пішла від чоловіка до Грінчкевича, з яким заручилася у Венеції у жовтні 2023 року.

Саме від Заліпи у 25-річної Морозюк залишився Porsche.

Нагадаємо, що у соцмережах художниця писала про те, що це авто 2015 року за 33 тисячі доларів, вона купила за власні кошти.

Раніше портал Знай повідомляв, "Не буду з людиною, яка зрадила...": Соня Морозюк розірвала заручини із сином Гринкевича .

Також наш портал інформував, після спроби хабара та потужного скандалу з Ігорем Гринкевичем його компанія продовжить постачати їжу військовим.

Крім того, ми писали, сімейний підряд Гринкевичів: куди витрачали криваві мільярди, зароблені на скандальних закупівлях.