Нещодавно у мексиканському небі сталося щось незвичайне і, можливо, героїчне. Один сміливий пасажир прийняв на себе роль рятівника, коли рейс з Мехіко до Гватемали виявився сповільненим через технічні складнощі.

Постраждавши від тригодинної затримки без кондиціювання та води, викликаної проблемами з технічним обслуговуванням, цей пасажир ухвалив рішуче рішення – відчинити аварійні двері та вибратися на крило літака.

Літак, фото: скріншот з відео
Літак, фото: скріншот з відео

Про це розповіли у ВВС.

Інцидент викликав заміну літака, і, ймовірно, не викликав захоплення в авіакомпанії, проте отримав підтримку та подяку від пасажирів.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Не менше 77 осіб підписали спільну заяву, в якій висловили вдячність пасажирові за його рішучі дії, стверджуючи, що він врятував їм життя в умовах, коли безпека перебувала під загрозою.

Літак, кадр з відео
Літак, кадр з відео

"Всі пасажири рейсу CDMX – Гватемала AM 0672 заявляють, що пасажир на борту, який відкрив аварійний ілюмінатор, діяв для захисту всіх, за підтримки всіх, оскільки затримка та нестача повітря створювали небезпечні умови для здоров'я пасажирів. Він врятував нам життя", — написали пасажири в записці.

Доля цього незвичайного героя залишається під питанням, оскільки незрозуміло, чи будуть йому висунуті звинувачення за порушення правил безпеки на борту. У будь-якому разі, для багатьох пасажирів він став символом опору та захисту інтересів подорожуючих у повітрі.

Раніше нашому порталу стало відомо про те, що "Умка" знову на волі: чому один із найвідоміших в Україні "злодіїв у законі" залишив СІЗО

Крім того, Знай.ua повідомляв, українців обнадіяли у справі про арешт рахунків: можна розблокувати гроші, але є один нюанс

Варто нагадати про очевидні та неочевидні права громадян у процесі затримання: як поводитись у складній ситуації