Є думка, що жінки з певними іменами приречені провести старість віч-на-віч, як раніше говорили — з 40 котами.

Нібито особисті якості та життєві обставини не дають їм знайти супутника на все життя. Розглянемо три жіночі імені, яким, за повір'ям, "загрожує" самотня старість.

Кішка принесла жінці додому павука, фото dailystar
Кішка принесла жінці додому павука, фото dailystar

Катерина. Вважається, що з віком характер цієї жінки тільки псується - вона стає дратівливою, прискіпливою, у неї загострюються комплекси. Тому далеко не кожен чоловік зможе витримати близькі стосунки з Катериною у зрілому та похилому віці. Начебто саме тому багатьом представницям цього імені складно зберегти шлюб до глибокої старості.

Тамара. Ця жінка, можливо, і прагне створити міцну сім'ю та бути коханою дружиною. Однак, за повір'ям, їй не вистачає щастя в особистому житті - вона розриває стосунки, то розлучається, то втрачає партнера з інших причин. Багато Тамар дійсно живуть наодинці, гостро відчуваючи самотність у літньому віці.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Інтим, скріншот: Youtube
Інтим, скріншот: Youtube

Валерія. Мовляв, поки ця жінка молода – у неї багато шанувальників та шанувальників. Однак із віком Валерія стає все більш вимогливою до чоловіків, шукаючи ідеального партнера. В результаті вона то розриває стосунки з дрібниць, то занадто "допікає" улюбленим своїм характером. Тому багато Валерій у зрілому віці залишаються без пари, приречені доживати вік на самоті.

Нагадаємо, наступ із півночі, воскресіння Пригожина та повернення Криму: астролог передбачив майбутнє для України

Як повідомляв "Знай.uа", просто виберіть правильний колір: який відтінок принесе удачу в коханні кожному із знаків Зодіаку

Знай.uа писав, гроші у них ллються рікою: 3 знаки Зодіаку, які можуть розбагатіти дуже легко та швидко