Режисер Метью Вон, хоч і не знімав третину "Дедпула", проте, схоже, володіє певною інсайдерською інформацією щодо цього очікуваного фільму.

На його думку, стрічка може стати справжнім порятунком для Marvel у складний для студії час.

"Дедпул", скріншот: Youtube
"Дедпул", скріншот: Youtube

"Ті кілька деталей, які я знаю про "Дедпул проти Росомахи", просто неймовірні. Це саме те, що потрібно Marvel зараз, щоб повернутися до життя. Думаю, що Райан Рейнольдс і Гью Джекман врятують всю кінематографічну всесвіт", - заявив він.

Нагадаємо, режисер найбільш відомий за фільмом "Люди Ікс: Перший Клас" 2011 року. Marvel переживає складні часи - стрічки "Людина-мураха: Квантоманія" та "Марвели" провалилися у прокаті, зібравши розчарувальні касові збори. Останні роки, після того як глядачі побачили "Месники: Фінал" і третину про нового "Людини-павука", жодної якісної стрічки досі не було у всесвіті Marvel.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще

"Дедпул", скріншот: Youtube
"Дедпул", скріншот: Youtube

Експерти зазначають, що студія намагається вийти з кризи, коригуючи стратегію і навіть розглядаючи можливість повернення оригінальних "Месників". Саме тут і може стати в нагоді новий "Дедпул" із культовими антигероями.

Цікаво, що "Дедпул 3" стане єдиним повнометражним фільмом Marvel, який вийде 2024 року.

Нагадаємо, "Мисливці за привидами" знову налякають і порвуть животи глядачам: коли дата виходу фільму

Як повідомляв "Знай.uа", "Світ Юрського періоду 4" має вдихнути нове життя у франшизу: коли чекати на новинку

Знай.ua писав, злили трейлер "Five Nights at Freddy's": творець не проти, і зробив анонс