Телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка активно ділилася в Instagram деталями свого швейцарського життя, цього разу вирішила показати своїм передплатникам, як справи з цінами на продукти в Швейцарії.

Вона здійснила невеликий "борщовий шопінг" та поділилася цим досвідом у відео.

Сторіс Іванни Оніфрийчук / фото: скрін Instagram
Відео Іванни Оніфричук / фото: скрін Instagram

У своїх оповіданнях Іванна зазвичай демонструє свій побут, і цього разу вона поїхала за продуктами для приготування борщу. У процесі відео зірка описала, що зазвичай готує велику каструлю, щоб вистачило на кілька прийомів їжі для всієї родини.

Однак коли справа дійшла до цін у магазині, як глядачів, так і саму Іванну вони вразили. Вона висловила здивування тим, що за одну голівку часнику довелося заплатити майже 50 гривень, а капуста коштувала майже 350 гривень (або 8 швейцарських франків).

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Сторіс Іванни Оніфрийчук / фото: скрін Instagram
Відео Іванни Оніфричук / фото: скрін Instagram

Підсумовуючи своїм покупкам, вона зазначила, що придбала півкілограма м'яса, картоплі, буряків, моркви, цибулі, часнику, капусти, зелені, квасолі, сметани та хліба. Загальна вартість на касі виявилася вражаючою – 54,55 франка, що дорівнює 2393 гривням.

Іванна також поділилася своїми кулінарними уподобаннями, говорячи про те, що додає до борщу часниковий соус і не використовує томатну пасту. Вона також зізналася, що намагається обмежувати споживання хліба, але при приготуванні борщу не обходиться без нього.

Незважаючи на високі ціни та обмежений бюджет, Іванна продовжує радувати родину борщів, наголошуючи, що це є справжнім частуванням для тих, хто живе в умовах фінансової допомоги переселенцям, що у Швейцарії складає близько 300 швейцарських франків на місяць.

Також наш портал інформував, і на кекси, і на печінки вистачить: як змінилися ціни на вершкове масло, яйця та борошно

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гаманці "худнетимуть" інтенсивніше: що буде з цінами на продукти в 2024 році

Вам буде цікаво дізнатися, рецепт борщу без м'яса, виходить дуже смачно: можна подавати з салком