"Київстар" залишив клієнтку без грошей і заблокував у мережі: "Отримаєш х** за щоку"

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Загадкові списання з мобільного рахунку, блокування облікового запису після хакерської атаки та гнівні пости – так почалася історія користувача з незвичайним нікнеймом "Булочка любить книги та тебе" з мобільним оператором "Kyivstar". Все почалося з того, що у дівчини було списано всі кошти з мобільного рахунку, коли ні додаток, ні СМС, ні короткі номери, ні інтернет не працювали в деяких регіонах. Однак сама вона про це дізналася лише постфактум, оскільки не могла перевірити свій рахунок, і повідомлення про списання не надходили через несправну СМС-систему. Спроби розібратися із ситуацією по телефону виявилися марними, і оператор заблокував її у мережі.

Українців готують до шалених тарифів на воду: кому чекати підвищення двічі

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Вже цього року мешканці Луцьку можуть отримати збільшені платіжки за водопостачання та водовідведення. З початку повномасштабного вторгнення для населення не підвищували, але проводили коригування для підприємств та господарств. Однак, вже в липні ситуація може змінитися. За словами Гуменюка, зараз тариф збитковий. Це відбувається через те, що протягом двох років він не був затвердженим. Загалом, планують двічі підняти плату за воду: перший раз в квітні, а друге значне підвищення відбудеться вже в липні.

"Ощадбанк" попередив про оновлення тарифів: що змінюється з 1 квітня

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Державний "Ощадбанк" є одним із найбільших банків країни, який надає послуги мільйонам українців. Так, вже з 1 квітня на клієнтів фінустанови чекає ціла низка тарифних нововведень за картками. "Ощадбанк" змінює відсоткову ставку (до 0,001% річних) для несанкціонованого овердрафту у разі накладення арешту. Для клієнтів, які обслуговуються в рамках зарплатних проєктів, скасовується тариф за грошові перекази через Ощад 24/7 за фінансовим номером телефону. На даний момент тариф складає 3 гривні.

Колишня дружина Кличка розповіла про рідкісні риси їхньої доньки: "Вона моя маленька копія, але..."

Інтерв'ю з Хайден Панеттьєрі / фото: скріншот відео
Інтерв'ю з Хайден Панеттьєрі / фото: скріншот відео

Американська актриса та колишня наречена Володимира Кличка, Хайден Панеттьєрі, вирішила поділитися рідкісними моментами життя її дочки Каї, якій вже 9 років. Дочка Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка, Кайа, живе разом зі своїм батьком із 2018 року. У той період Кличко отримав повну опіку над дочкою з огляду на проблеми матері з алкоголем та наркотиками. Незважаючи на складні моменти минулого, Хайден висловлює гордість і любов до своєї дочки, бачачи, як вона розквітає у своїх захопленнях, особливо у світі коней.

"Неможливо ніким замінити": лідер Pianoboy Дмитро Шуров висловився про бронь всім артистам

Дмитро Шуров, фото: Instagram
Дмитро Шуров, фото: Instagram

Дмитро Шуров також акцентував увагу на тому, що артистів ніким неможливо замінити, і їх потенціал варто направляти у правильне русло. Наприклад, за словами Шурова, є музиканти, які дають благодійні концерти та гастролюють і вносять вагомий вклад в допомогу військовим. Тому вони, звичайно, будуть ефективними саме на сцені. А на фронті від них справжньої користі буде мало. Його бачення – це артисти, які постійно підтримують суспільство та надають йому нові сенси. Багато артистів окрім музикальної діяльності є підприємцями, які активно та справно сплачують податки до бюджету України. Тим самим вони підтримують економіку.