Новий тиждень почнеться з гармонійних планетарних аспектів, оскільки Меркурій у понеділок перейде на знак Водолія, а Сонце утворює секстиль з Хіроном.

Тригон Венери та Урану в середині тижня вплине на творчу та романтичну сфери життя. Нові спонтанні знайомства можуть стати початком карколомних романів.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

На перший план цього тижня виступають власні амбіції Овнів. Енергія нинішніх астрологічних умов насамперед спрямована на саморекламу та просування. Вам, напевно, захочеться, щоб оточуючі помітили ваші досягнення. Не обов'язково, у цей період, у вас виникне прагнення привернути їхню увагу до себе, але це цілком імовірно і ваші дії можуть вплинути на ваше майбутнє. Також цього тижня активізується діяльність, пов'язана з начальством, що може означати необхідність виконання додаткової роботи для начальства або представників будь-якого органу влади.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наповнена позитивною енергією атмосфера цього тижня сприяє Тельцям у прояві ентузіазму у різних сферах життя. Ваші зусилля, найімовірніше, будуть зосереджені на питаннях освіти, подорожах та творчих устремліннях. До сфер, які викличуть у вас інтерес, можна віднести спортивні змагання, розважальні заходи в компанії знайомих та взаємини з родичами. Найкращим підходом з вашого боку до цього періоду буде активна участь у всіх його подіях, приділяючи увагу розширенню свого духовного та інтелектуального потенціалів.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Характерною рисою Близнюків цього тижня буде пильна увага до дрібниць. Приплив енергії посилиться, а найімовірнішими сферами застосування сил стануть романтичні захоплення, фінансові питання та психології. Успішними для Близнюків будуть дії, пов'язані з дослідженнями та розслідуваннями, зросте ваша винахідливість. Більшої уваги можуть вимагати відносини з партнерами та доходи від спільної діяльності. Чи з власного вибору, чи з інших причин вам доведеться зайнятися виплатою чи збором боргів.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Енергія Раків на цьому тижні буде спрямована на партнерські спілки, співпрацю та спілкування з оточуючими. Натхнення, викликане іншими людьми, спонукає вас до спільних дій, тим більше це ймовірно, що досягати поставленої мети поодинці буде набагато складніше, ніж разом з партнерами. До того ж, навіть якщо ви прагнете залишитися на самоті, люди, що вас оточують, знайдуть спосіб його порушити. Намагайтеся вжити практичних дій щодо встановлення нових зв'язків, енергійно та з ентузіазмом ведіть переговори щодо спільних контрактів.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У ці дні Леви виявлять більше ентузіазму у всьому, щоб вони не робили, і це якраз буде до речі, оскільки на вас чекає безліч справ, як на роботі так і вдома. Ви будете схильні до негайного вирішення всіх проблем, що виникають на вашому шляху, а якщо не зможете знайти струмове, то не виключені з вашого боку поспішність у діях і спалаху гніву. Завдання вирішуватимуться легко, у роботі намітиться суттєвий прогрес. Тиждень добре підійде для занять спортом та покращення своєї фізичної форми. Однак дивіться, щоб ваш ентузіазм не перехльостував через край, якщо ви не звикли до інтенсивних фізичних вправ, постарайтеся не перевтомитися.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічні обставини цього тижня сприяють представникам знаку Зодіаку Діва в гонитві за задоволеннями. Навряд чи вам знадобиться додаткове запрошення, щоб виявити ентузіазм у подіях та діяльності, пов'язаної з розвагами, відпочинком чи світськими заходами. Романтичні задуми будуть втілені в реальність, а ваш творчий потенціал цього періоду буде на підйомі, але куди ви направите його, вирішувати вам. Уява пробудить у Дівах артистичні нахили та вміння спілкуватися з дітьми. Романтичне захоплення набуває життєвої сили, ваше прагнення до смачної їжі та веселих компаній буде задоволене, а з ризикованих авантюр ви, швидше за все, вийдете переможцем.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Діяльність Терезів цього тижня торкнеться вашого будинку, особистого майна та взаємин у сім'ї. Можливо, у вас виявиться інтерес до історії вашої родини, родинних реліквій. Енергетичний потенціал цього тижня можна охарактеризувати як початок часу, коли ви маєте направити свої сили в нові сфери діяльності. Так, наприклад, якщо ви задумали створення нового підприємства або досягнення, пов'язані з особистими бажаннями, зараз саме час привести такі плани до виконання.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Фізично активна атмосфера, що оточує Скорпіонів цього тижня, сприятиме спілкуванню, а також діяльності, пов'язаній з вашими близькими родичами, друзями та сусідами. Скорпіонів може поглинути потік інформації та низку власних ідей. У цей період ви будете скоріше людиною дії, ніж філософом. Прагнучи втілити свої ідеї в реальність, ви з легкістю будете ділитися своїми думками з іншими людьми, а якщо слів буде недостатньо, то ви, найімовірніше, без вагань скористаєтеся фізичними засобами самовираження. Слід звернути увагу Скорпіонів, що у вас може виникнути бажання за допомогою фізичної сили продемонструвати своє невдоволення, що може неприємно позначиться на вас через ймовірну протидію з боку тих, хто схильний до силової відплати.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня для Стрільців особливого значення набудуть фінансова та ділова сфера вашого життя. У багатьох з вас виникне бажання розібратися з рахунками, сплатити за них, завершити дії пов'язані з боргами. Крім цього, у центрі вашої уваги будуть доходи, не пов'язані з основними трудовими обов'язками та інші дії з метою збільшення заробітку. Прагнення до цілей вартим вашої уваги може бути пов'язане з дотриманням колишніх пріоритетів та виробленням нових. Стрільці, майте на увазі, що необдумані вчинки з вашого боку і виявлена ​​необачність можуть призвести до втрати значних сум грошей.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для представників зодіакального знака Козоріг цей тиждень – період підвищеної фізичної активності. Астрологічні обставини пробуджують у вас дух суперництва та агресивність, занепокоєння та нетерплячість. Фізична діяльність у цей період буде пов'язана, швидше за все, із задоволенням ваших особистих потреб. Козорогам слід бути дуже обережними при поводженні з гострими предметами та вибухонебезпечними речовинами, оскільки ймовірність травм, опіків та порізів при такому збігу обставин значно підвищується.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші справи будуть пов'язані здебільшого з роллю, яку ви граєте в житті оточуючих вас людей. Більш напруженим стане ваш повсякденний розпорядок, багато справ, швидше за все, залишаться незавершеними, тому буде краще для вас, якщо ви обмежите їх кількість, як і кількість тих, кому вирішили допомогти. Вас турбуватимуть різні життєві ситуації та обставини, і навряд чи ви обмежитеся лише роздумами з їх приводу. Ви можете стати занадто агресивними по відношенню до оточуючих і втратити терпіння, побачивши безладдя або в результаті невдалих планів, якщо трапиться щось подібне, тримайте себе в руках.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня на представниках зодіакального знаку Риби відіб'ються справи колишніх періодів року. У цей період ви можете успішно досліджувати і розвинути свій духовний світ, краще зрозуміти події свого минулого, розібратися в таємних побоюваннях і знаках побачених у сновидіннях. Не важливо, з якої причини, але, швидше за все, ви віддасте перевагу тому, щоб оточуючі люди перестали стежити за вашою діяльністю. Багато чого буде досягнуто вами потай або завдяки іншим людям, що діють від вашого імені.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків Зодіаку: хвиля романтики Стрільців, пропозиції для Дів та поїздки Овнів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.