Дочка Андрія Кузьменка, Скрябіна, Марія-Барбара в інтерв'ю Олексію Суханову напередодні річниці смерті батька показала, де і ким вона працює.

Марія-Барбара показала Суханову улюблене кафе, куди її в дитинстві водив тато, та розповіла, що він нізащо не виїхав би з країни, тому вона не хотіла виїжджати, хоч і пропонували. Про це в інтерв'ю "Говорить Суханов" розповіла дочка співака.

Олексій Суханов та Марія-Барбара. Фото: Instagram
Олексій Суханов та Марія-Барбара. Фото: Instagram

Я щодня чекала, щоб повернутися додому до Києва. Я не хотіла їхати з України взагалі нікуди, хоч пропонували багато куди. Папа був дуже важливим у питаннях роботи та патріотизму. Ми з татом у цьому схожі. Зараз би він теж нізащо не виїхав би з країни, навіть якби він міг. — зазначила дівчина.

Дочка Кузьми розповіла, що ще 2014 року, коли співак поїхав на Донбас, його вразила та змінила війна. Він постійно шукав, як допомогти хлопцям, які захищають Україну.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дружина музиканта Світлана зізналася, що коли розпочалася війна, пішла на могилу до чоловіка та попросила сил, щоб пережити вторгнення росіян.

Олексій Суханов та Світлана. Фото: Instagram
Олексій Суханов та Світлана. Фото: Instagram

Я стала у цього мармуру холодного і сказала: Андрію, дай нам сили це пережити, дай нам мудрості та терпіння. Я далеко не з плаксивих, але вперше за життя проплакала без зупинки 40 хвилин... Але коли пішла звідти, я чітко розуміла, що я роблю і що наша сім'я робить - відзначила дружина Скрябіна.

Нагадаємо, що мама Кузьми Скрябіна не може стримати сліз, згадуючи це про сина: "Напевно, синку, ти зробив щось для своєї України".

Раніше ми повідомляли, що навіть через 8 років Кузьма Скрябін зігріває українців: "Ось що означає кохання. Кохання без грошей".